DEĞERLİ R10 KULLANICILARI HERKESE MERHABA.
Uzun zamandır r10 da yıllarım geçti ve birçok iş yaptım. Yakın zamanda6 aylık uğraşlarımın sonunda kendi markamı oluşturarak ismimi kısa süre de
www.sosyalflix.com ismiyle duyurdum. Binlerce makale yazdım. Artık yeni işlerimden biri de herhangi bir projenize marka isim bulma konusunda iş yapıyorum. Eğer bir iş kuruyorsanız (İnstagram, domain, ya da vs vs) bu alanlarda sektörünüze göre isim bulabilirim.
İnstagram - Marka Yaratma Domain - Marka Yaratma Ya da herhangi bir alanda sektörünüze göre marka yaratabilirim.
İnstagram projelik isimleri bilerek burada paylaşmıyorum. Ya hesabım patlatılıyor ya da kapatılıyor. O yüzden artık özel olarak çalışma başlattım.
Detaylı bir şekilde müşterimle whatsapp üzerinden çok ucuz fiyatlara marka yaratıyorum tek yapmanız gereken eğer ciddi bir alıcıysanız bana wp den sektörünüzü söylemeniz ve domain mi yoksa twitter hesabı mı? Yoksa instagram hesabı mı yani kısacası hangi alanda açmak istiyorsanız o alanı belirtin ve bana kısa bir zaman verin bende size yarattığım marka isimlerle karşınıza geleyim ve anlaşmamızı sağlayalım.
Herkese tekrardan saygılar dilerim. Bol Kazançlar
İmza, makaleyazici - sosyalflix, recep demirşahlar whatsapp tel :
0507 478 2983