Hocam olayı anlatmışsında burada do1andıran kişinin eline bişe geçmedi adam neden böyle bir şey yapsınki
Çokta garip değil olay ortada arkadaş birini dolandırıp btc bozuyorum ayağına parayı sana göndertmiş daha sonra kullandığı fake hat kapandı yada birşey oldu sanırım. Bence aynı hesaba parayı iade edin başınız ağrımasın hemde kimsenin ahını almayın boşuna 3 kuruş için. Bu arada savcılığa verirlerse ciddi anlamda başın ağrır savcı senin hesabına giren paraya bakar.
Papara da geri göndee tuşu var
Dalga geçerken kara para aklayabilecek bir sürü insan var hocam, emin misiniz
Kimsenin günahını almak istemem ama olay şu şekilde gerçekleşmiş olabilir hocam;
+44'lü numaraya sahip X kişi r10 veya benzeri bir forumda btc satacağına dair konu açar, müşteri bulur, müşteriye kendi hesabı gibi sizin papara'nızı verir, 150 lira 3. taraf kişiden sizin hesabınıza geçer. X kişi bu adama btc'yi transfer etmişse başınız pek ağrımaz ama etmeyip diğer tarafı dolandırdı ise hesap sahibi siz olduğunuz için *********** şu an siz gibi gözüküyorsunuz. Gelen hesaba telefon numaranızı yazıp iade etmenizi öneririm.
Dünya hali.Ölüm var,kalım var.
hocam bunlar cc işlemleri yapıyorlar
size ücreti atıyorlar fake numara ile attıktan sonra numarayı saklıyorlar yakalansalar bile sizi tanımıyorlarmış gibi gösteriyorlar sonra mevzu bitince parayı dönüp alıyorlar veya ürünü alıp satıyorlar vb.
ya ben geçende gördüm yanlış olmasın 2000 TL gelmişti bu aralar ne hikmetse akıyor maşallah.
Anlattığınız gibiyse olay zaten işin içinde bir yılanlık olduğu belli. Ama hiç bir sorun yaşamayacağınızdan emin olun.
Bizzat arkadaşım bu sıkıntıyı yaşadı ifade verdiği zaman konuşmaları da ekletti 1 kere gittiği karakola veya adliyeye daha sonrasında hiç gitmedi dosyası kapatıldı. O verdiği konuşma ssleri için yani kendisi sorumlu olmadı çünkü sen bir ticaret yapıyorsun ve kayıtlı konuşmalar varken bir sıkıntı çıkması imkansız.
Forumdan da tanıdığım birisine x.xxx TL değerinde domain sattım yaklaşık olarak 2 aydır transfer etmek için hergün yazıyorum adam hala dönüş yapmıyor

istikrarlı bir şekilde teslim etmek için çabalıyorum. Transfer edememek beni kötü hissettiriyor. Bakalım domainlerin süresi bitene kadar yazacağım transfer için
Edit: Ücretini ödedi fakat domainleri henüz almadı.
Dalga geçiyorlar gibi
Hocam +44 gibi bir numaradan yazması biraz tehlikeli geldi bana dikkatli olun.
ya işleri vardır ya da formun Robin Hoodu falan olmalı
Arda Bey ben hesabı almaktan vazgeçtim lütfen vereceğim IBAN'a ücreti iade eder misiniz?
ilginc Hocam dikkat etmekte fayda var gibi
iylik Eden iylik Bulur Hesabı hocam Zamanında Birine iylik etmisinizdir
Parayı gönderecek birisini arıyorsanız o kişi ben olabilirim hocam
parayı aynı hesaba iade edin yoksa hesabınız incelemeye alınır muhtemelen farklı bir yerden gelmiştir onada oda kara para aklama gibi düşünün o şekilde dönüyor mevzu. bunu müşteri hizmetlerine bildirin. başınız ağrır yoksa.
Yanlışlıkla gönderdim hocam geri gönderirmisiniz 😂😊
Şaka maka dikkatli olun hocam üstünüzden para aklamasınlar
Arkadaşlar ilk bana paparadan para atan adamda para gönderip açıklama kısmına numaramı yazdım daha sonra o adamla konuştum vs adam btc bozdurmuş ve o arkadaşa para attırmış dolandiricilik vs birşey yokmuş btc ile bozduran arasinda daha sonra hesabi verecegim kisiye baya bi rahatsiz ettim whatsappdan arayarak sonunda cevap verdi bana biraz sövdü ama ve bahanesi kolunun kirik olmasiymis ben hesap bilgilerini attim ve adamla iletisimi kestim insallah birsey olmaz herkese tesekkurler