Steam random key ve discord bot kötü bir şey değil, profil yorum-başarım hilesi ve saat yükseltme steam yetkilileri tarafından engellenebilecek bir şey ama sorun etmiyorlar. Twitch izleyici botu iptal oldu maalesef

Sorsak Müslümanım dersiniz ama hırsızlığı savunuyorsunuz.
Herkesin dini kendinedir, ben müslüman da olmayabilirim ve hırsızlığı da savunmadım. Söylediğiniz ve yaptığınız şeyler arasındaki çelişkiyi paylaştım. Emek verip başarım kasmak ve başarım hilesi ile başarım kasmak çok farklı şeyler. Aynı şekilde bot gibi işler de hırsızlık sayılır. Sonuçta ortada emek yok. Crack olayı ise tıpkı "steam sorun etmiyor" dediğiniz gibi programlarda crack kullananları Windows gibi global büyüklükteki şirketler bile pek sorun etmiyor. Çünkü zaten ticari amaçla atıyorum örneğin Photoshop'u crackli kullananlar yeterince iyi sonuçlar alamıyor. Çünkü crackli programlar genelde küçük de olsa sorunlar içerebiliyor. Bu yüzden doğal olarak orjinal lisans alıp Photoshop kullanmak durumunda kalınıyor ve yazılım şirketleri her programının cracklenebileceğini bile bile o riske rağmen satışlarını yapıp büyümeye devam ediyorlar. Olayın etikliği başka, gerçekler başka. Açtığınız konunun tutarlı bir yanı yok.