Hayırlı olsun bol kazançlar
İnşallah işinizde başarılı olursunuz güzel bir proje destekçisiyim
amasya? wooww başarılar toprağım
Evet hocam amasya başlangıç yerimiz hocam
Hayırlı uğurlu olsun güzel proje. Instagram üzeri reklam işi için yardımcı olurum bilginiz olsun.
Hayırlı bol kazançlarınız olsun, umarım her şey istediğiniz gibi gider.
Göktuğ kardeşim çok sevindim. Başarılı olursunuz inşallah. Haydi bakalım
Çok teşekkür ederim faruk kardeşim Allah razı olsun
Başarılar. İnşallah projenizde başarılı olursunuz 😊
Valla teker teker okudum teker teker resimlere baktım gerçekten emek verilmiş ve rabbim işallah yolunuzu bahtınızı açık tutar. Hayırlısı olsun
Başarılar hocam, emek verip uğraşmışsınız. Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız.
Hayırlı olsun hocam, motorda dikkatli olun kuryelikte zor iş kurmak daha zor. Allah yardımcınız olsun
Allah utandırmasın kazancınız bol olsun
Hepinize çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Seninle birkaç ay önce bu projen hakkında konuşmuştuk. Bravo, tebrik ederim. 👏
Çok teşekkür ederim hocam sağolun başladık girdik bir yola bakalım
Aynısını benim yapma hayalim vardı. Sizinkinden farklı olarak benim projem Türkiye'nin en büyük sanayi bölgesindeki firmalar için anlık hırdavat ihtiyaçlarını karşılamaya yönelikti. Yani firma 1 vida için personel ve araç göndermektense bizim motorlarımızı kullanacaktı hatta bunun için uygulama geliştirmeye başlatık ancak başka bir iş teklifi alınca vazgeçtim. İnşallah siz başarılı olursunuz her şey gönlünüzce olsun.
Sizin projenizde çok güzelmiş hocam keşke devam etseymişsiniz.İlerleyen süreçte bizde düşünüyoruz özel kuryecilik tarzında.Atıyorum uygulamadan şeyde yapabileceksiniz, evin anahtarını şurada unuttum teslim alıp gelirmisiniz gibisinden özel kuryecilik hizmetleride olacak
Hakkınızda hayırlısı olsun bol kazançlar dilerim hocam. Proje güzel
hayırlı olsun çok sevindim adınıza.
hocam hayırlı olsun, amasya da mı başlıyorsunuz?
Birkaç ay önce bahsetmiştin bu projeden, hayata geçirmene sevindim hocam.
Hayırlı olsun.
Allah bol kazançlar nasip etsin.
Hayırlı uğurlu olsun dostum. Var mı yardımcı olabileceğimiz bir konu?
Allah utandırmasın. Başarılar dilerim.
Emeğiniz ortada. Hayırlı işler dilerim.
Başarılar. Allah, utandırmasın inşallah
Hayırlı bereketli işleriniz olsun.
Allah utandırmasın. Hayırlı işler.
Hepinize çok teşekkür ediyorum tek tek.Allah razı olsun hepinizden sağolun
Amasyada biraz zor gibi hocam ama Allah utandırmasın inş.
Başlangıç noktamız burası bakalım deneyeceğiz hocam çok teşekkür ediyorum
Alan farklı da olsa dijital bir girişimde 400K dan fazla TL'yi batırdık geçen sene. Ortaklar arasındaki uyuşmazlık en ciddi sorun olsa da internet üzerinden hizmet satışı konusunda ciddi tecrübeler edindim. Yardımcı olabileceğim bir konu varsa buradayım. Yolunuz açık, kazancınız bol olsun.
Çok teşekkür ediyorum hocam sağolun takıldığım veya aklıma takılan yerler olursa ulaşacağım çok teşekkür ediyorum
Allah utandırmasın, başarılar diliyorum projende.
İnstagram reklam postunu bir daha değerlendir derim.
Gerekirse durak üzerinde gördüğümüz tasarımları kullan ama post için gösterdiğin şeyi kullanma hocam
Onu tekrar revize edeceğim bu yönde çok geri dönüş aldım.Öneri ve tavsiyeniz içinde çok teşekkür ederim hocam
İzmir'den 2 kg domates sipariş verdim 1 hafta oldu getirmediler
Böyle atılımlar gördükçe çok mutlu oluyorum. İnşallah yorularak, uykusuz, zaman zaman parasız kalarak, sabırsız ve anlayışsız müşterilerle de denk gelerek çalışırsınız. İnşallah bu firma her koşulda sizi bir nebze yıpratıp yoğurur. Anca bu şekilde sağlam bir yükseliş ivmesi yakalayıp kazandığınız paranın değerini anlayıp tutumlu olabilirsiniz.
Yürüdüğünüz yolda başarılar dilerim.
Nasipte varsa hocam

İnşallah hocam çok teşekkür ediyorum.Bende uğraşmak ve bu işin peşinde koşturmak istiyorum.Söylediğiniz gibi en azından tecrübe edinmiş ve yoğrulmuş olurum.Bu yaşlarda bu işe başlamamın sebebi kesin tutunurum büyürüm kazanırım mantığı ile değil en azından birşeyler öğrenir tecrübe edinir bir sonraki işime daha sağlam girerim diye düşünerek başladım
Allah utandırmasın. Başarılar diliyorum. Konuyu tek tek tüm sayfalarını okumadım. Sizi yoracak bir ön görüde bulunmak isterim. Motor ehliyeti olan sürekliliği olan kurye bulmanız küçük illerde zor olacaktır diye düşünüyorum umarım yanılırım.. Konuyu takip edeceğim.
Hocam instagram konusunda takipçi/beğeni gibi ihtiyaçlarınız için iletişime geçebilirsiniz. Bu konuda ben de yardımcı olmak isterim.
Tebrik ediyorum konuyu da favorilere ekledim. Sürekli bu konuyu güncellerseniz sevinirim. Uygulamanın da linkini atarsanız bakıp yıldızlamak isterim.
Bu tarz girişimlere ihtiyacımız var. Bir de bunu yapan aramızdan biri olunca, daha da mutlu oluyoruz.
Hayırlı olsun, Allah utandırmasın. Bereketli, bol kazançlar dilerim. Tasarımlarınız da harika duruyor.
Helal olsun, Allah yolunuzu açık etsin 👏🏻
Çok teşekkür ediyorum hocalarım Allah razı olsun
Hayırlı olsun gözüme motor çarptı.Trafikten bir şey demezler mi? orjinalde gri görünüyor da siz turuncuya boyatmışsınız.
Birazdan ruhsata işletmeye gidiyorum rengi hocam ruhsata işlettikten sonra herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum
Bereketiniz bol olsun hocam, herşey çok güzel olmuş.
Çok teşekkür ederim hocam sağolun
Projeyi aralıklarla başından beri takip ediyorum. Ne kadar emek harcadığını biliyorum
Şimdiden başarılar
@MitiSen;
Çok teşekkür ediyorum değerli görüşün ve yorumun için sağolasın
Çok güzel görünüyor.Umarım hayırlı kazançlarınız olur.
Çok teşekkür ediyorum hocam sağolun
Hangi bölgede faaliyet göstereceksiniz ? Konuyu okudum bi Çorum ismi gördüm ama emin olamadım.
Merhabalar hocam.Amasya bölgesinde başlayacağız bu işe.Çorum'a motor için granaj almaya gittik şeklinde yazdım
Hayırlı uğurlu olsun, uygulama yayınlanınca da bilgi verirseniz destek amaçlı indirip yorum puanlama vs. yapabilirim
Çok teşekkür ediyorum hocam sağolun yayınlandığı zaman konuyu burda güncelleyip paylaşacağım inşallah
hayırlı olsun hocam . başarılar dilerim
Çok teşekkür ederim hocam sağolun
Allah yolunuzu açık etsin hocam. Gerçekten çok mutlu oldum. Kendim iş kurmuş gibi sevindim

inşallah bu sektörde güzel bir şekilde ilerlersiniz. Rakipleriniz çok güçlü ve sermayesi yüksek sirketler. Allah utandırmasın. Tekrardan bol kazançlar dilerim. 🙏
Çok teşekkür ederim hocam Allah razı olsun

Evet dediğiniz gibi rakipler aldı başını gitti özellikle banabi sanırım 1 sene içinde 13 ile yayıldı bile fakat olsun sektör yeni bi sektör şansımızı denemek lazım

Tekrardan çok teşekkür ederim değerli görüşünüz ve yorumunuz için