Merhaba ben üniversite öğrencisi birisiyim ve forum sayesinde makale yazarak bir şeyler kazanıyorum. Bu geliri nasıl arttırabilirim? Babam işçi emeklisi ve herhangi bir konuda ona yük olmamak istiyorum ve ülkemizin durumu malum hayat şartları çok zor. Yapabildiğim tek şey bu forum içerisinde çalıştığım sağlam insanlarla uzun zamandır olan kalıcı makale satışı yapmam. Ben Python programlama dilinde veri görselleştirme, veri analizi ve veri madenciliği yapıyorum. Kaggle platformunda da iyi işler yaptım fakat freelance çalışmak için girdiğim sitelerde müşteri çekemiyorum. Upwork ve ***** gibi platformları denedim fakat olmadı. Ne gibi işler yapabilirim? Wordpress bilgim çok az sadece makale yazıp çıkacak kadar bilgim var. Domain ve hosting alıp web kısmına girmeyi düşündüğüm bir konu açmıştım fakat adsense vs olunca ve insanlar maliyeti getirisini karşılamaz tarzı mesajlar atınca o konudan elimi ayağımı çektim. Bu kardeşiniz için öneriniz nedir? Her türlü öneriye açığım. Şimdiden teşekkürler.