ucg adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
A/B Testi yapmanız lazım.

Facebook'ta harcayacağınız 10bin tl, 100 liralık google arama reklamınıza 40 bin lira dönüşüm getirebilir.
Amacımız maddi dönüşüm sağlamak değil. Çıkacağımız reklamlar ile yeni kurduğumuz ekibin boş kalmamasını istiyoruz. Sadece montaj ekibi kurduk. Örn. Trednyol'dan TV ünitesi aldınız, ekibimiz gelip kuruyor.. Üretim kısmında bireysel iş yapmıyoruz zaten.. Çok teşekkür ederim yorum için.
CenkOnsoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her alanda şansınızı deneyin farklı reklam türleri ve içerikler ile reklamlarınızı oluşturup analizinizi kendiniz yapın. Söylenecek diğer her şey sadece ezbere yanıt olacaktır. Görsel odaklı ise evet instagram, 30+ ise evet Facebook. Genel yargı böyle. Ancak tam tersi olmayacağını kimse söyleyemez.
Görsel odaklı olacaktır büyük ölçüde... İnsanlar ürünün nasıl olduğunu önemsiyor bu sektörde... Çok teşekkürler.
bilgilens adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
zaten piyasayı biliyorsanız ya fiyattan yada üründen vurabilirsiniz kullanıcıları. ilk etapta seo sonra instagram sonra adwords diye devam edebilirsiniz. dekorasyon sitelerinde tanıtım da çıkabilirsiniz.
Dekorasyon sitelerine tanıtım... Şehir bazlı olduğundan pek yararı olacağını zannetmiyorum.. Çok teşekkürler.
Tatoğlubilişim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google Ads reklamları ve İnstagram öneririm. Merchant reklamları şuan için tehlikeli süreçte güncellemeler yaşanıyor. Keyword olarak metin reklamları ve görsel reklamları çıkabilirsiniz.
Teşekkürler hocam.
mtyproduksiyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sosyal medya danışmanlığı yapıyoruz hocam. Şuan 4 mobilya firmasıyla çalışıyoruz. Facebook Business aracılığı ile Instagram reklamlarına yoğunlaştık çok iyi sonuçlar alıyoruz.
Hocam sizinle bir iletişime geçebilir miyiz?