Bazı şikayet konularında illa ki denk gelmişsinizdir. Burası adaletsiz diye sitem eden kullanıcılar oluyor. Size geçmişi anlatamam ancak gösterebilirim ?
@Coskun; Siz birde eski yönetimi görün dediğinde ne demek istediğini geçmişi kurcaladıkça görüyorum , duyuyorum. Eski yeni hangi moderatör veya yetkili ile görüşsem , sohbet etsem hepsi bundan 5-6 sene öncesinin onlar için ne kadar kısıtlayıcı ve zor olduğunu anlattı.
Ben bu forumda haksız tarafta oldum. Evet haksızım dedim. Haklı tarafta oldum hakkımı aldım. Buradaki konu bu değildir. Lütfen konuları karıştırmayın. Bu tam anlamıyla forumun ilerlediği yolun en iyi şekillendirilmiş halinin örnek kanıtlarındandır.
Ben foruma kişisel hesabım ile 2017 de kayıtlı oldum. Kurumsal sitemiz ile de 1 yıl bulundum. Toplasanız geçmişim 5 yıl en fazla forumda zaman geçirdiğim süre olarak. Fakat daha da derine , eskiye gittikçe yaşanan zorluk ve mücadelenin büyüklüğü artıyor.
Ben forumda aktif ticaret yapmadığım için eski yönetim konusunda bir sorun yaşamamıştım. Ama yüksek ticaret hacmine sahip üyelerin önüne taş konulduğu konusunda sürekli tartışma vardı. Bundan şikayet eden anında banlanırdı. Bugün yeni üyeler 10 itrdaer olmadan ticaret konusu açamıyoruz diye şikayet konusu açıyorlar ve bir şey olmuyor. Eskiden süresiz ban yerlerdi.
Coskun siteyi radminden aldığından beri site hızlı gelişme kaydediyor. Ve Coskun ve ekibi gerçekten çok adaletli yönetiyorlar.
Zaman zaman siyaset içerikli konular açılıyor. Eskiden adminler 4 gün bu konulara bakmazlardı. Konularda provokasyonlar olurdu millet bir birine hakaret ederdi, sonra 5. gün moderatör herkese banı basar geçerdi. Bugün moderatörler konuları yakından takip ediyorlar. İş rayından çıkma ihtimali gösterdiği anda direk konuyu kapatıp silip birilerinin banlanmasının önüne geçiyorlar. Birileri kurallara aykırı konu açtığında bariz kötü niyet yoksa üyeyi banlamak yerine konuyu siliyorlar. Eskiden kimse benim konum niye silindi diye bile konu açamazdı, çünkü konuyu silerken üyeyi de banlayabiliyorlardı.
Ama yeni jenerasyon huzursuz ve aşırı talepkar. Hiç bir şeyi beğenmiyorlar. O yüzden foruma yeni üye olup sürekli ufak tefek şeylerden şikayetçi olan veya akıl veren yeni arkadaşlar çıkıyor )))