Profilinizdeki yaş doğruysa, öncelikli olarak bu yaşta bu cesaretinizden ötürü tebrik ederim. Girişiminiz hayırlı uğurlu olsun. Zaman zaman tökezlemeler olsa da altından kesinlikle kalkacağınızı düşünüyorum. Zor iş diyen arkadaşlar da haklılar elbette bazı noktalarda ama başlamak bitirmenin yarısıdır. Bazen çok zor görülen işler, biraz çaba biraz da şans faktörü ile alıp başını yürüyebiliyor. Ayrıca gördüğüm kadarıyla son derece pozitif bir insansınız. Aynı yaklaşımı müşterilerinize de gösterecek olursanız, ufak aksaklıklarda da biletinizi tek seferde kesmezler.
Bu arada renk seçimleri v.s. de son derece başarılı olmuş. Grafik işlerinizi yapan arkadaşı da tebrik ediyorum. Sadece instagram postunuzu biraz yetersiz buldum. Şayet ürün yelpazeniz Getir ya da Banabi gibi full market konseptinde ise, arkadaki flu görselleri biraz daha netleştirip biraz daha çeşitlendirebilirsiniz. Bu haliyle sanki Tazedirekt konseptinde imajı yaratıyor.. Sanki sadece meyve sebze ve kuruyemiş üstüne gibi..Ben görseydim bu reklamı öyle düşünürdüm.
İkinci olarak da, şu kadar dakikada kapınızda gibi bir şey eklemeyi düşünebilirsiniz böylece Migros Sanal Market ya da İstegelsin gibi olmadığı da anlaşılmış olur ama dakikalarda esneklik bırakacak şekilde bir slogan düşünmeniz gerekir tabi.
Çok teşekkür ediyorum evet profilimdeki yaş doğru

Evet söylediğiniz gibi bazı tökezlemeler oluyor fakat ilk defa böyle bir sektöre giriyorum ve yeni yeni şeyler öğrenip tecrübe ediniyorum.Tutunamasam bile en azından birşeyleri tecrübe edinmiş olacağım ve bir sonraki işimde ne yapmam gerektiğini daha iyi bileceğim.Grafik işlerinde logo kısmında zrfblc hocamız, sepet giydirme kısmında ise grafiking hocamız yardımcı oldu.Kendilerine buradan tekrardan çok teşekkür ediyorum

İnstagram postunu henüz bugün kendim hazırladım aynı şeyi babamda söyledi kuruyemişçi şeylerine benzemiş diye.Tekrar bir revize edeceğim bakacağım.Öneriniz ve tavsiyeniz içinde çok teşekkür ediyorum.Son olarak şu kadar dakikada teslim diyemiyorum çünkü daha önce burda veya başka bir yerde bu tarz bir işte çalışmadım ve günde ortalama olarak ne kadar sipariş geleceğini bilmiyorum.İlerleyen süreçte 1-2 ay içinde en azından sistem biraz daha oturmuş olur o zamana göre şu kadar sürede teslimat gibi bir ibareyi uygulama içerisinde bir yerde belirtebilirim.En azından tahmini olarak bir süre belirtebilirim.Tekrardan çok teşekkür ediyorum değerli görüşünüz ve yorumunuz için
Allah utandırmasın bol kazanç ve başarılar dilerim.
Çok çok teşekkür ediyorum eksik olmayın Allah razı olsun hocam