Profilinizdeki yaş doğruysa, öncelikli olarak bu yaşta bu cesaretinizden ötürü tebrik ederim. Girişiminiz hayırlı uğurlu olsun. Zaman zaman tökezlemeler olsa da altından kesinlikle kalkacağınızı düşünüyorum. Zor iş diyen arkadaşlar da haklılar elbette bazı noktalarda ama başlamak bitirmenin yarısıdır. Bazen çok zor görülen işler, biraz çaba biraz da şans faktörü ile alıp başını yürüyebiliyor. Ayrıca gördüğüm kadarıyla son derece pozitif bir insansınız. Aynı yaklaşımı müşterilerinize de gösterecek olursanız, ufak aksaklıklarda da biletinizi tek seferde kesmezler.
Bu arada renk seçimleri v.s. de son derece başarılı olmuş. Grafik işlerinizi yapan arkadaşı da tebrik ediyorum. Sadece instagram postunuzu biraz yetersiz buldum. Şayet ürün yelpazeniz Getir ya da Banabi gibi full market konseptinde ise, arkadaki flu görselleri biraz daha netleştirip biraz daha çeşitlendirebilirsiniz. Bu haliyle sanki Tazedirekt konseptinde imajı yaratıyor.. Sanki sadece meyve sebze ve kuruyemiş üstüne gibi..Ben görseydim bu reklamı öyle düşünürdüm.
İkinci olarak da, şu kadar dakikada kapınızda gibi bir şey eklemeyi düşünebilirsiniz böylece Migros Sanal Market ya da İstegelsin gibi olmadığı da anlaşılmış olur ama dakikalarda esneklik bırakacak şekilde bir slogan düşünmeniz gerekir tabi.