Sürecin bir kısmına dahil bir kısmına da şahit oldum

Gerçekten aksilikler üst üste geldi ama bir şekilde üstesinden gelmeyi başardı. Umarım beklediğinden ve planladığından daha büyük ve daha güzel bir başarıya ulaşırsın
Çok teşekkür ediyorum halil hocam en büyük motive kaynaklarımdan biriside sizsiniz

Umarım dediğiniz gibi bu işide başarabilir ve üstesinden gelebilirim en kötü şartlarda tecrübe edinmiş olurum
Öncelikle hayırlı olsun.
anladığım kadarıyla sizin için motor almak boyamak en zor kısmı olmuş gibi ama bunlar en basit olan kısımlar.
Bence en önemli kısım iş planı/iş modeli olmalı.
Kar marjınızı nasıl belirleyeceksiniz.
Zamanlama kısmını nasıl çözeceksiniz.iade işlemleri nasıl olacak,vs vs
Uygulama sürekli çalışacağı için hız sizin iş için olmazsa olmaz bir unsurdur.
Çok uzun uzun yazardım ama moralinizi bozmak istemem.
Doğru diyorsunuz hocam haklısınız.Büyük firmalar gibi girmediğim için her işe kendim koşturuyorum ve daha öncesinde bu sektöre girmediğim için neyi nasıl yaparım,nerden temin edebilirim konusundada tek başımaydım ve bu yüzden zorlandım açıkçası evet.Fakat siparişin dağıtımı nasıl olacak,teslimat nasıl olacak gibi konularıda düşündüm.İlk 1-2 ay çok yoğunluk olacağını düşünmüyorum fakat yetişemediğim durum olursa 2 belki 3. motoru alıp seri bir şekilde çalışmaya devam edecek şekilde bir çalışma şekli hazırladım kendime diyebilirim.Bizim kervan yolda dizilecek hesabı birazda
Öncelikle allah nazarlar saklasın hocam. Başarılar dilerim. Bence önemli olan genç yaşta ilk adımı atacak cesarete sahip olmaktır. Sonrası enerji ve azminizle gelecektir illa ki...
Çok başarılar hocam. Uygulamayı yayınlayınca bu yorumumu alıntılarsanız linkle birlikte indirip 5 yıldız yorum bırakırım, çorbada bizim de tuzumuz olsun. (iOS)
Allah utandırmasın. Başarılar dilerim.. Böyle girişimleri görmek gerçekten güzel..
Allah utandırmasın Hocam, çok mutlu oldum adınıza.
Uygulama, ürün gamı ve reklam portföyü tamam dediğiniz aydan 3. aya kadar proje gidişatını gösterecektir.
3. aydan 6. aya kadar proje vaatlerini astronomik olmayacak şekilde yüksek tutun ve iş adamlarının bulunduğu(network, ahilik ve iş) derneklere sunumlar yapın.
Belki bölgesel yatırım alma fırsatınız olabilir.
Hayırlı Olsun.Allah Utandırmasın Hocam...
Hayırlı olsun hocam, sonuna kadar gidin başarılar dilerim
Projenizde başarılar dilerim, umarım iyi yerlere gelirsiniz. Özellikle emeklerin karşılığını kat kat fazlasını çıkarırsınız. Bizimde katkımızın bulunması adına, sunucu yönetiminizi, server database optimizasyonlarınızı, server hakkinda sorularınıza seve seve yardımcı olurum.
Şimdiden iyi çalışmalar diliyorum size.
@MitiSen;
Hayırlı olsun hocam
Başarılar dilerim
Allah utandirmasin, bol kazanclar dilerim
Hayırlı olsun, Allah utandırmasın, inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız.
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin..
Heyecandan başlığıda yanlış yazmışsınız hocam

Adınıza sevindim umarım kısa sürede büyük illere de yayılırsınız.
Hayırlı olsun hocam Allah yolunuzu açık etsin
Allah pişman etmesin hocam. R10'dan böyle güzel bir projenin filizlenmesi çok hoş olur. Umarım işi tutturur ve ilerleyen süreçte ağınızı genişletirsiniz
Tebrikler, bol kazanç dilerim.
Hayırlı olsun
@MitiSen; Allah tekerini düz bastırsın. Bol kazançlar dilerim
Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum gerçekten ilginiz alakanız ve değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim.R10 gibi büyük bir platformda bu denli bir destek görmek beni gerçekten çok mutlu etti hepinize saygılar sevgiler
Harika bir girişim ve bence başaracaksınız. Size tek bir önerim olacak 3 yıl büyük bir reklam ajansında çalıştım. Kesinlikle dağıtımda siparişi götürdüğünüz apartmandaki tüm kapılara broşür bırakın.
Amasya'ya özel bir proje olduğunu ilk olarak kesinlikle ön plana çıkartın. İnsanlar getir gibi sadece internet reklamlarında gördükleri bir uygulama yerine sizin yerel uygulamanızı daha çok tercih edeceklerdir.
Şimdiden yolunuz açık olsun. Allah utandırmasın inşallah bol kazançlar.
Tavsiyeniz ve öneriniz için çok teşekkür ederim hocam bu dediğinizi yapmak için 5.000 adet bir broşür bastırayım o zaman siparişe gittikçe kapılara bırakırım çok teşekkür ediyorum
Bol kazançlar. Özellikle cesaretin için tebrik ederim.
Amasya`lı arkadaşlar proje faaliyete girince lütfen arkadaşımıza destek verin ve whatsapp vb. gruplarınızda paylaşın lütfen.
Allah utandırmasın. Sabırlı olun gerisi kolay.
Hayırlı olsun hocam, bol kazançlar
Hayırlı olsun başarılar
Hayırlı olsun, başarılar..
Hayırlı olsun hayırlı bol kazançlarınız olsun inşallah hocam. Emekler zayi olmaz.
Hayırlı olsun hocam işiniz rast gitsin
Hayırlı olsun hocam bol kazançlar dilerim.
Hayırlı olsun, çok yakındır bizimde bu şekilde bir konu açmamız.
@Incubus; 4 aydır çalışmalarımız sürüyor. Sizinle fikir alışverişinde bulunabiliriz ( sosyal medya reklam çıkışları , tasarım konularında vs. )Yaklaşık
Hayırlı olsun. Allah hayırlı müşteriler nasip etsin. Başarılar.
Okurken ben heyecanlandım

Allah utandırmasın hocam inşallah çok iyi yerlere gelirsiniz.
Hayırlı olsun. En önemlisi reklam.
Değerli yorumlarınız ve görüşleriniz için çok teşekkür ediyorum hepinize.Tabiiki düzeni oturttuktan sonra merak ettiğiniz yerler olur ise çekinmeden özel mesaj atarak sorabilirsiniz elimden geldiğince bildiğim konularda yardımcı olmaya cevap vermeye çalışırım.Tekrardan hepinize teşekkür ederim