Bilmediğiniz bir işe niye giriyorsunuz. karşı taraf bir şekilde sizi ikna etmiş. yıllar önce forum c/p işi verdim birisine. msn üzerinden boyuna yazıyor abi bu iş zormuş, abi bu paraya olmaz. fazlasını göndermiştim fakat etik değil.
opencart tr işi yapıyorum kimi niye bu kadar pahalı diyor, kimisi niye bu fiyata yapıyorsun öldürüyorsun piyasayı diyor. her işin bir alıcısı var, her alıcının bir satıcısı olur. bilmediğiniz işe girmeniz hata olmuş, tamamlamak sizin şahsiyetinizle alakalı.
Yine kendimden bir örnek vereyim. basit bir kategori banner yapacaktım, çok cüzi bir fiyat verdim, iş pat diye slayt ve büyük banner işine döndü. ben böyle işe diyeceğime, sessizce işimi yaptım teslim ettim. ders aldım oturdum yerime

bir kızılderili atasözü der ki "DERS, SİZ ÖĞRENENE KADAR DEVAM EDER"
Hocam bende size şunu söyleyeyim geçen ay 300tlye bir web sitesi yaptım ve seo dahil bakın bu fiyata insanlar sadece seo yapıyor üstelik adam paramı 1-2 hafta sonra attı birde web sitesine logo yaptım ek ücret almadım birde grafik tasarım hizmeti verdim bunun gibi şeyler göz ardı edilebilir şeyler iş veren arkadaşında 2 saatlik iş demesine güvenerek kabul ettim. 3-4 saat sürse yine çalışıp devam edeyim ama hem yarına yetişecek olması hemde 12 saat sürecek olması çok üzücü bir durum.
Bazı şeyleri hepimiz göz ardı edebiliriz bunlar normal şeyler ama fazlası olduğunda insanlar kaldıramıyor ben şimdi 12 saat çalışsam saat öğlen 2 oluyor hem sabahlayacağım hem 12 saat çalışacağım hemde 25 tl alacağım beni kandırmış olabilir ama yukarıda Allah var onu nasıl kandıracak?
İnsanlara güvenilmemesi gerektiğini bir kere daha öğrenmiş oldum.
İlginiz ve son yanıtınız için teşekkür ederim ilk yanıtınızda biraz sert tepki vermenizden dolayı bende biraz sert karşıladım yanlış anlaşıldıysa affola.