Pandemi döneminde çok bir çözüm olmayacaktır , daha bugün destek ekibiyle görüştüm. 2 domain adresim spama düşmüştü açtırmak için normalde itiraz ettiğimde 2 saat içinde açılıyordu ama bu virüs yüzünden tüm işlemler geçikmiş durumda 1 haftadır bekliyorum halen.
Heleki Business manager'da getirilen yeni güvenlik sistemiyle en ufak bir şüpheli harekette ( Yetkisiz erişim , yönetici atama , spamlı domain reklamı , borca bırakmavs vs gibi ) işletmeye sınırlama getiriyorlar.
Kendihesabımda 100 den fazla işletme hesabı mevcut ajans olarak olanlar , normal onaylı olanlar vs , bunlarda bile geçen reklam verdim , harcama yaparken işletmeyi kısıtlamaya attı. İtiraz ettim 1 gün sonra yanlışlıkla kapatıldığı için açıldı.

Pandemi döneminde tavsiyelerim şunlar olacak , eğer ki legal reklamlar verecekseniz kendi hesabınız düzenli kullanın ödemeleri aksatmayın , çok fazla işletme hesabı dışarıdan alıp aktarma yapmayın. Kendi hesabınızla sakın olaki illegal reklam , borçlu bırakma vs gibi işlere girmeyin sonra uğraşır durrursunuz yeni profil aç vs eski profili komple temizle falan filan . şunuda hatırlayım oldıkı kullandığınız gerçek hesabınız reklam hesapları kapatıldı hiç birşekilde açılmıyor.
Ozaman yapmanız gereken şunlar , 1 mevcut sayfaları güvendiğiniz bir arkadaşınıza devretmeniz yonetıcı eklemenız, ve profilinizdeki tüm bilgileri indirmek , cep noyu kaldırmak , mevcut arkadaşları kaldırmak sıfırlama işlemi gibi birşey olacak üm bunları yaptıktan sonra hesabınızı dondurun. Unutmadan mobil uygulamadan da fb komple kaldırıp verileride temızleyın.
Tum bunları yaptıktan sonra . sıfırdan başlayın temiz bir tarayıcı demiyorum , temiz bir pcoluşturun bu biraz uzun iş onun yerine mevcutta kullandığınız chrome komple temızleyın yenıden kurun vs.pc adını değiştirin. Aslında sizi yine parmak izinden yakalayacaktır ama yapacak birşey yok parmak izi atlatmak için yöntemlerı burda yazamayacağım uzun iş .
Her neyse yeniden facebook hesabı oluşturucaksınız , yeni mail adresi vs ilk günki gibi temiz vbir sayfa ile başlayıp arkadaşlarınızı yavaş yavaş ekleyin mobil ekleyın sonra mobil uygulamadan giriş yapın , bu şekilde yaklaşık 1 hafta sonra hesabınız oturur arada dışarı atar resım ister filan kımlık ısteyebılır. Bunları tamamladıktan sonra ufakdan profılınız tanıtımlar verıp işletme hesaplarına gecıs yapabılırsınız.
Umarım anlatabilmişimdir.