Hayırlı olsun allah utandırmasın
Ben blogumda tanıtım girebilirim. Faaliyete geçince mesajımı beğenin ya da öm atın. Kolay gelsin bol cirolar
Allah utandırmasın hocam, hayırlı işleriniz olsun inşallah.
Allah utandırmasın, hayırlı işler olsun.
Hayırlı olsun bol kazançlar
Hayırlı olsun umarım daim olur işiniz.
Çok çok teşekkür ediyorum hocalarım Allah hepinizden razı olsun
@depresanz; iletişime geçeceğim kesinlikle çok teşekkür ederim
Yanlış anlama hocam ama bu işler böyle yürümüyor maalesef. Yani tek motor ile 100 binlik bir bölgeye nasıl hizmet vereceksin?
Günde 20 sipariş alsan ne kadar kalacak sana? Sipariş başı 2 tl? 3 tl? 5 tl?
Hesapladın mı? Yani aylık hedefin nedir onu merak ettim
Mazot parası, harcayacağın enerji, sürekli çalıştığı için motorun bakımı ve masrafı vs? Firmanın aylık sabit giderleri, sigorta, muhasebe..
Asgari ücretten fazla kazanmayı hedefliyor musun?
Tamam motor almışsın, baskı logo vs yapmışsın eyvallah ama bunlar olağanüstü şeyler değil.
Lütfen bana kırılma. Heyecanlısın, gençsin bunlar harika şeyler ama hedeflerini merak ettim.
Bol şans
Merhabalar hocam.Estağfurullah neden yanlış anlayayım zaten tecrübem yok ve bilgilenmek görüş ve önerilinizi almak için açtım bu konuyu

Bahsettiğiniz şeye gelecek olursak son 1 aydır faaliyete geçtim.Bundan 2-3 ay öncesine kadar araştırma yapıyordum zaten bulunduğum bölgede.Şöyle söyleyeyim neleri hesapladığımı anlamanız için.Bir kurye günde x kadar siparişe çıkacak her siparişte x kadar dakika harcayacak ve x km yol yapacak.Bu hesaplara göre motor günde x km yapmış olacak ve şu kadar benzin yakmış olacak.En ince ayrıntısına kadar hesapladım hocam.Tek bilmediğim şey günde kaç sipariş ile başlayacağım.İlk 1-2 ay pek bir beklentim yok.Fakat bu işi whatsapp üzerinden yapan bir marketçi arkadaşım var ve sadece 2 bölgeden günde 250₺ ye yakın bir para alıyor.Yani 3₺,3₺ ile 200-250₺ bandında bir para alıyor.Buna nazaran bir sürü hesaplama yaptım.Yani çalışan maaşından,ıvırı zıvırını incik cıncığına kadar fazla fazla hesapladım herşeyi

İlk 1-2 ay şirket kurmayacağım zaten
Merhaba. Allah utandırmasın hocam. Başarılarınızın ve azminizin devamını diliyorum
Gayet guzel hayirli olur insallah
Hocam bazıları sadece hayal eder siz bunu yaptınız, artık sonuç ne olursa olsun başardınız
İnanıyorum kesinlikle tutucak ve rakipleriniz ile tatlı ve güzel bir rekabete giricek siniz
Hayırlı olsun
Hepinize çok teşekkür ederim genel olarak verdiğiniz cevaplar ve değerli görüşleriniz için Allah razı olsun