begencomtr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok mutlu oldum uzayan kol bizden olsun ..
RocksoN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun hocam, bol kazançlar diliyorum
memobeyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel görünüyor. İnşallah başarılı olursunuz 🙏
Axiacar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah utandırmasın Dostum Tasarım işlerine talibim
TurkDebrid adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayirli bereketli olsun
Dreko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlısı olsun, Allah utandırmasın
Tufan1903 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun hocam bol kazançlar
Çok teşekkür ediyorum hocalarım umarım bu işinde üstesinden geleceğiz

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tek motorla bu işe girmek nasıl olur bilmiyorum.
Kolaylıklar dilerim.
Bulunduğum şehrin nüfusu 110 bin hocam.Başlangıç için 1 motorla başlıyorum gidişata göre motor sayısını arttırıp çevre illere doğru yayılmayı düşünüyorum

CGC adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel proje arkadaşım. Hayırlı uğurlu ve bol kazançlar dilerim. Her ne kadar tanımasamda, senin adına çok sevindim. Büyük projelerde girişimci olmak, büyük cesaret ister.

Rabbim yolunu açık etsin.
RamazanYesilmen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun hocam, Allah utandırmasın inşallah.
schimmel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah yolunuzu açık etsin.
kursadHD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun hocam
osal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İsim çok güzel projede güzel, sonuna kadar ilerle devam et yılma vazgeçme hayırlı olsun
Çok teşekkür ediyorum hepinize Allah razı olsun güzel düşünceleriniz ve yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim

EmreKR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Inşallah istediğiniz gibi gider işleriniz sevindim sizin adınıza. Bende amasya merkezdenizm birseye ihtiyacınız olursa seve seve yardım ederim. Açıldığı günden itibaren cevreme söyleyeceğim sizi basarilar dilerim reis 😊
Çok teşekkür ediyorum hocam bir gün oturup çay kahve ısmarlamak isterim amasyadan birilerini forumda görmek çok güzel

ahmetsrt06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı uğurlu olsun hocam. Allah heyecanınızı daim etsin. Başarılar dilerim.
cloudsoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herşey çok güzel duruyor. Emekleriniz karşılığını almanız dileğiyle hayırlı olsun hocam
seyyid03 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tasarımlar çok güzel gözüküyor. Umarım daha iyi yerlere gelirsiniz.
Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun

wisex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Grafiklere bayıldım hocam bende iş kurmayı planlıyorum orta düzey bir bütçe ile ancak korkuyorum piyasadan İş tecrübem hiç yok maalesef. Başarılar diliyor varsa ufak tavsiyelerinizi okumak istiyorum

Hayırlı olsun Allah utandırmasın
Öncelikle değerli görüşünüz ve yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam Benimde iş tecrübem çok yok diyebilirim biraz babama güvenip girdim onun gene istanbulda bir kaç tecrübesi olmuştu.Daha çok evrak işleri gibi işleri bende ondan öğreneceğim.Ben şuanda altyapıyı oturtmaya ve nasıl bir yol izlemeliyim diye düşünerek hareket ediyorum Tavsiyem ise gireceğiniz işin araştırmasını yapın hocam en ince ayrıntısına kadar önünüze çıkabilecek masrafları hesaplamaya çalışın.Atıyorum benim yaptığım hata motoru dedimki 15k ya alırım diyerekten hesapladım.Fakat bunun sigortası var,plaka çıkartması var,boyatması var,ruhsata işletmesi vs var.Yani bir şeyi hesaplarken karşınıza çıkabilecek onun ile alakalı diğer masraflarıda hesaplamaya çalışın ve fazla fazla hesaplayın ne olur ne olmaz diye

Ekonomi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Harika bir girişim bence. Bir çoğumuzun aklında olan ama adım atamadığımız iş. Hem emek hem sermaye isteyen zaman isteyen bir iş. Allah utandırmasın.
bilgekadin2019 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok sevindim adınıza. Allah yolunuzu açık etsin
EnesErsen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle yapın. Ypzgatta yaşıyorum, yerel bir market yaptı bu işi şuan da fiziksel marketlerinin 3 tanesi kapattılar yalnızca depo olarak kullanıyorlar ( toplamda 10 marketleri vardı ) burası çağın gerisinde kalmış bir şehir. Kasmadan PUBG Oynayabileceğin bir net bile yokken bu işin tutması tesadüfi olamaz. Burada tuttuysa her yerde tutar.
Çok teşekkür ediyorum hocalarım.Bakalım bende amasyada deneyeceğim burda tutturabilirsek ilerleyen süreçte çevre il ve ilçelerede yayılmayı düşünüyorum

Mendoza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam hayırlı olsun. Size başarılar diliyorum. Hangi bölge de hizmet vereceksiniz acaba? Malum, getir in kuryelerin bahşişlerini çaldığı iddiası beni getir den soğuttu.
SkyZeus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belli ki Çok Emek Harcamışsınız Hocam. Hayırlı Uğurlu Olsun. Bol Kazançlar Dilerim.
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için.Amasyada hizmet vereceğim istanbula gelmek benim için çok çok uzun bir süreç veya kısada olabilir bilmiyorum bakalım zaman gösterecek

juzk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılarının devamını dilerim, Tumblr'ın en çok hayran kitlesine sahip olan kişilerden birisiyim. Bu gayretin adına bende destek olmak için Tumblrda 20 farklı fenomen hesaptan projeni paylaşmak istiyorum.
Bunun dışında yardımcı olabileceğim başka bir konu olursa, iletişime geçebilirsin.
İyi çalışmalar dilerim, umarım iyi yerlere gelirsin.
Çok teşekkür ediyorum tayfun hocam Allah razı olsun düşünmeniz yeter seviyorum sizleri

onurbesen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İsim bana glovo'yu çağırıştırdı inşallah başarılı olursunuz Birde tüm bu işlemler size ne kadar mal oldu merak ettim
Merhabalar hocam değerli yorumunuz ve görüşünüz için çok teşekkür ederim Şuan için 25k nın üzerinde bir harcama yaptım bi 7-8k lık daha harcamam var

ichtyandr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Umarım başarılı olursunuz. İyi çalışmalar
TAK3S adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hyırlı olsun hocam pes etmeden devam ederseniz gerçekten iyi yerlere gelebilir
ahmetyigit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebessümle okuyup bitirdim konuyu Ben bile çok heyecanlandım, Allah utandırmasın hocam
Instructor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Acayip kurumsal olmuş.
Tebrikler. Hayırlı işler.
endoras adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun. Sempatik olun, halktan olun. Renkleriniz de çok müsait bu duruma, samimi ve sıcak. Her zaman tercih edilirsiniz. Bol kazançlar.
AlyaMix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Süper proje olmuş, çok emek verilmiş, Allah yardımcınız olsun inşallah başarılı olursunuz.
Reox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bol şanslar hocam, umarım sürdürüp büyüyebilirsin
ezaman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Baya emek var belli ki. Umarım başarılı olursunuz.
TomJones adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun bol kazançlar hocam
Hepinize çok çok teşekkür ediyorum arkadaşlar elimden geldiğince herkesin cevabını yanıtlamaya çalıştım.Yorumları okudukça çok mutlu ve motive oluyorum.Bu süreçte bana destek olduğunuz içinde çok teşekkür ediyorum.Gelişmelerden bu konu üzerinden haberdar etmeye devam edeceğim herkesi