Bende Programı uzun zamandır test edenlerdenim öcelikle Yaşanan sorunları aktarayım 3 vds server ile ilerliyorum.
1) denildiği gibi en önemli sorun sağlam proxy bulmak kaç farklı kişiden kaç farklı proxy denedim ipv6 ama nerdeyse hepsinin izlenimleri siliniyor.
2) programda 4.000 saat kasabilmek için 1 saatlik video için 4k proxy lazım oluyor 1proxy 1 saat izleyebilirse oda
3) ortalama bir vds serverda 10 tarayıcı açtığınızda user agentlerden kaynaklı nerdeyse yarısı oynatma kısmına basmıyor doğal olarak proxylerin yarısına yakını boşa gitmiş oluyor
4) Program anlamadığım bir şekilde girilen komut harici 10 tarayıcı aç 1 saat boyunca izle ve kapat dediğim halde 1 saat dolmadan kafasına göre fazladan tarayıcı açmaya başlıyor.Buda bellek dolmasına ve program durmasına sebep oluyor.
5)Program durduktan sonra proxyleri başa alıyor aynı proxyleri izliyor. ( Durum göstergesinde proxyler sıra ile ilerlemyor kaldığı yere kadar silelim ve ordan oynatalım desekte olmuyor çünkü random alıyor proxyleri )
6) Mobil proxyde 4k saat için kullanılamaz çünkü her 5 dk 1 ip değiştirdiği için Döngü kısmını getirmiş arkadaş 5 Dk izle ve Tekrar başlat dediğimizde izlenimler düşüyor doğrudur. Ama basit bir hesapla fazla tarayıcı açıp atıyorum 1 saatte 20 tarayıcı ile 20 saat atabilecekken 1 tarayıcı ile ilerlememiz gerekiyor Yani Mobil proxy ile 1 günde 24 saat atabilirsiniz ( Her 5 dk 1 tarayıcı kapat ve aç süreleri hariç ) . Oda yaklaşık 166 gün yapar 5 ay boyunca vereceğiniz mobil proxy parasına 2 tane kanal alırsınız.

Program için çok geliştirmeler yapılmış fakat Dünya genelinde halen satılan 4k hours watch satışlarının böyle programlar ile yapıldığını sanmıyorum.Bu program sayesinde yapılabilmesi içinde dediğim sorunların düzeltilip sağlam proxy sağlayıcılarında kaynağının söylenmesi yada kendisi tarafından satışının yapılması lazım. Yoksa sürekli olarak ipv6 proxy alırsınız para dağıtır durursunuz.