Gokotas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Manuel kapatma ve takip dışında zor hocam.

Günlük belirlediğiniz bakiyeyi Google aylık olarak hesaplar ve harcayabiliyorsa aylık bütçenizi 1 günde bile harcayabilir.(Bunun hesabı vardı şu an erişemediğim için genel bir bilgi verdim bazı arkadaşlar net rakamları verebilirler.)

TBM yi düşürerek veya anahtar kelimelerizi sistemden çıkartarak daha az harcamasını sağlayabilirsiniz.
Ayzeta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selam, ads trafikteki dalgalanmalara göre zaman zaman günlük bütçenizden daha fazla veya daha az harcama yapabilir. Ay bazında günlük bütçe*30u geçmez. Bu tutardan fazla harcamışsa fazla yayın kredisi olarak hesabınıza yükler.

Eğer günlük bütçeniz çok erken tükeniyorsa ilk olarak yayın sıklığını kontrol edin, hızlandırılmış sa standarta alın. Tbm tekliflerinizi otomatiğe alın veya manuel olarak düşürmeyi deneyin. Bunun dışında arama terimleri raporundan gereksiz gördüğünüz terimleri negatif olarak belirleyin. Hala çok erken tükeniyorsa konum saat vb şekilde hedef kitlenizi daraltabilirsiniz.

Ads da yeniyim bu yüzden şu arama terimlerine hiç bakmamışım. O kadar alakasız kelimeler var ki ortlaama 300 adet kelime negatif yap dedim. Baya bir ücret kaybım olmuş. Ben de kendi kendime söyleniyorum neden bu kadar tıklanıp para kazanmıyorum diye. Sağolasınız 👍