YasinReal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu kandırılmak değil hocam adını vereyim a101den torkunun burger köftesini aldım genelde şoktan alışveriş yaparım şokta kalmamıştı, kasadaki aptal abi ben şu markadan kullanıyom hem indirim var ve çok lezzetli dedi ikna etti torkuyu bıraktım onu aldım skt sine bakmadım bende eve gittim yaptım yedik. Ertesi gün rengi farklı geldi skt ye bi baktım yediğim gün son günüymüş. O günden beridir a101den alışveriş yapmıyorum.
schimmel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aslında kandırma söz konusu değil son kullanma tarihi bitmeden Firma ürünleri zarar etmeden satma derdinde.
Siz aldığınızda ne güzel kontrol ederek almışsınız eğer tüketebileceğinizi yada kullanabileceğinizi düşünüyorsanız satın alırsınız yada almazsınız.
son kullanma tarihi geçmiş ürünü satmaları söz konusu ise bu konuda size hak veriridim.
Bence eksik bilgi vermek yada uyarida bulunmamak insanlari kandirmakla eş değerdir ben bu tip satislara karsi değilim bilgilendirilmemize karşıyim avrupa marketleri yapabilir o avrupalilarin sorunu ama bizde yapilmasi ve bilgi verilmemesi çok kötü