Merhaba bir kaç defa adini söylemek istemediğim bir marketin insanlari kandirdiğina yada bilinçli olarak eksik bilgi verdiğine şahitlik yaptim. Market fransiz ve turk ortakligi olan sonunda SA olan her kesin bildigi bir yer.
Olay ise kasada ödeme yaparken size devamli şu ürün şu kadardan bu kadara düştü almak istermisiniz yada bir alana bir bedava gibi kampanyalar sunuyorlar ama verdikleri ürünlerin son kullanim tarihinin bitmesine ya 1 hafta var ya 5 gün kalmiş oluyor örneğin bir sucuk aldiniz bu sucuğu bitiremeden tarihinin geçme ihtimali var ve eğer dikkat etmezseniz zehirlenme durumunuz bile olabilir.
Bu gün bir kaç parça eşya aldiktan somra bana aldiğim krema yerine istersem ayni fiyata iki tane farkli firmanin kremasini alabilecegimi soylediler kasada ve istedigimde kremalarin bu ayin 18 de son kullanma tarihinin bitteceğini gördüm bunu neden aciklamadiniz dediğimde zaten o surede bitirirsiniz gibi saçma sapan bir aciklamaile karsilastim ne yani 1 alacagima 2 tane verdin ve her gun kremami yemeliyim bu market her zaman bunu yapiyor her gittigimde tarihi gecmek uzere olan urunleri tabiri caizse iteliyorlar musterilerine.
MTBSTS sınavından çıktım kan ter içinde gittim Şok'a evde bir kaç eksik vardı. Masaya gittim adam ağzıma sokuyor bildiğiniz, şu indirimli bu indirimli, istemiyorum dedikçe adam şevke geliyor. O anlık sinirle kardeşim indirimliyse sen niye almıyorsun, istemiyoruz diyoruz laftan niye anlamıyorsun deyiverdim. Sonra işte çalışanlar gelmiş neymiş işleri buymuş 'insanları darboğaz etmek'
Herkes artık nereden kar edersem diye 1TL'nin peşine düşmüş.