Soundblast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oncelikle kopya icerik size hic bir sey kazandirmaz bunu unutmayin. Az olsun ozgun olsun. Diger turlu hesabiniz er gec banlanir ve siteniz cop site olmaktan oteye gitmez. Diger turlu sizin yaptiginiz gibi olsaydi internette ayni sitelerden binlerce olurdu.

Tbm artirmak icin kullanicilari sitenizde daha uzun tutmaya doyurucu icerik paylasmaya calisin. Siteye girer girmez hatta icerige ulasmadan kullanicinin karsisina cikan reklamlar tbmyi dusurur. Hatta sitenizde cikmalarina neden olur. Sahsen ben direkt cikiyorum. cunku bilincli bir kullaniciyim.

Sosyal medyayi elbette kullanin. ama organik hitinizden fazla oldugunda gene banlanirsiniz. Google artik organik hiti seviyor yonlendirme hitleri deil. Organik hit icinse sitenizin amacina yonelik icerikler paylasin hertelden icerik deil.

Her paragraf sonrasi reklam koymaniza gelince. kendinizi sitenizi ziyaret eden kisilerin yerine koyun. kendinize yapilmasini istemediginiz seyi bence baskasinada yapmayin. Ayrica cok reklam cok para kazandirir diye birsey yok. Dogru yerde dogru reklami kullanin.

Hocam 5 senedir copy paste ile devam eden aynı şekilde sayfalarım var. Kapanır demek yanlış bence kulakdan duyma bir bilgi olduğunu düşünüyorum. Onun dışında önerileriniz için teşekkür ederim dikkate alacağım