Hocam genel olarak drop yaparken, ürünleri FBA ile amazon depolarından göndermek mi daha mantıklı. Bu durumlarda iade konusunda müşteri ürünü direk amazon deposuna gönderiyor sanırım.

Diğerinde ise drop yaparken ara depo kullanmak mı daha doğru sizce. Yani amazon depolarından ürün ilk önce sizin ara deponuza gidiyor sonrada orda paketlenip etiketlenip müşteriye gönderiliyor. Bu da bir nevi FBM oluyor sanırım. Burda da iade de müşteri direk ürünü ara depoya değil de amazona gönderiyor.

İkinci anlattığımda 3ASIN yersek eğer çözümü sanki daha kolay gibi, faturasını kargo resmini vs paketledim ben yolladım gibi gösteriliyor sanırım.

Bu anlattıklarımda bir yanlışlık varmı, bende yeni yeni öğreniyorum sizden bi teyit etmek amaçlı danışmak ve sormak istedim. Ekstra bu söylediklerime ilave edeceğiniz varsa öğrenmek isterim.

Ek olarak birşey daha sormak istiyorum.
Bir ürünün farklı renkleri mevcut, doğal olarak hepsinin ASIN numarası değişiyor. Bunları mağazaya eklerken tek tek ASINleri eklediğimizde ayrı ayrı ürün olarak mı gözükecek. Tek bir üründe farklı renk kombinasyonlarını nasıl gösterebilirim.