@huseyinbozca; Öncelikle senin yaşadığın durum benimde başıma geldi dostum @VektorMedya; annesinin olduğu ameliyatı banada önerdiler lakin ben kabul etmedim çünkü böyle bir risk faktörü var o kadar ameliyat olup iyileşmeme gibi bir şansı var ve bu durum yüksek oranlarda yaşanıyor.

Bu kısımda inşallah kulakta akma meydana gelmemiştir size şiddetli tavsiyem ilaçları kullanmanız ve sonrasında tekrardan muayene gitmeniz çünkü kulak zarının ameliyat sonrası iyileşmemesi gibi bir durum söz konusuyken kendi kendini yenileyebilme ihtimali var. Ortalama 2-3 sene içerisinde bu durum normale dönüyor kendi kendine kapanıyor lakin askerden geldikten sonra bu seferde diğer kulak zarı delindi benim yine bir önceki gibi ilaçlarımı aldım muayene gittim bekliyorum oda kapansın diye bende senin gibi işitme kaybı yaşadım %15 civarında şuanda ilaçlar sonrası 5% civarlarına düştü ama iyiyim bekliyorum kendiliğinden kapansın diye.

Naçizane önerim şu olur duş alırken mümkün mertebe su kaçırmamaya özen göster dostum.. Hadi geçmiş olsun