Gerekli proje sayısına ulaşıldı şimdiden hayırlı olsun. İleride duruma bağlı olarak konuyu güncelleyeceğim.

İyi forumlar

Öncelikle merhabalar,

Tanımayanlar için aşağı yukarı 2009'dan beri Metin2 PvP sektöründe yugi73-ThePRNCE ve son zamanlarda Scarlet adıyla işler yapmaktayım. Genel anlamda sistemler geliştirip bunlarda gelir elde ederek ilerlediğim bu yolda son bir kaç senedir oyun açarak farklı bir yolda devam etme kararı almıştım. Sektörde bir çok kişiyle çalışmış ve iş yapmış birisiyimdir ve kendimce bu konulara ait yüksek bir tecrübem olduğunu düşünüyorum. Kendi başıma geliştirmeye başladığım daha sonra ortak bir proje altında geliştirmeye devam edilen ve daha sonrasında takım içi anlaşmazlıklardan dolayı tek başıma geliştirmeye devam ettiğim bir alt yapıya sahibim. Reeldeki işlerimden dolayı eskisi kadar vakit ayıramıyorum. Her ne kadar reeldeki işim benim için yeterli olsa da bu sektörden kazandığım ve kazanabileceğim parayı gözardı etmek istemiyor bir yandan devam etmek istiyorum. Oyunu tek başıma yönetip geliştirmek yeterince yorucu olduğundan dolayı oyun dosyalarımı pay karşılığı olacak şekilde daha önce server açıp yönetmiş kişilerle iş yapmak istiyorum. Üstüne basarak belirtmek istiyorum konunun amacı dosya satışı değil, kar ortaklığıdır. Oyun dosyalarım genel anlamda yüksek onlinelı bir çok oyunda test edildi ve sorunları çözüldü. Piyasada göz ardı edilen performans geliştirmeleri mevcut ve piyasadaki oyun hataları, çekirdek çökmeleri gibi sorunlar bulunmamaktadır. Oyun dosyalarımda ki tek kronik sorun packet şişmesinden kaynaklı client crash sorunudur. Hata oyun işleyişini bozan bir sorun değil oyuncunun clientinde kapanmaya neden olan bir sorundur ve hata sebebini hala aramaktayım. Piyasada görüp göreceğiniz en farklı oyun dosyaları olduğunu da söyleyebilirim ve yüksek gelirler de elde edilmiştir. Oyun yapısı 1-120'dir, şu an 55-120'ye uyarlama çalışmaları yapmaktayım.

Alt yapı özellikleri, test server, oyunların getirdiği ücretler, anlaşma detayları vb tüm konular için skype (theprnce1) üzerinden iletişime geçebilirsiniz.