incelik göstermişsin gönlü zengin demişsin bilmukabil ama emin ol ben de tr'de bu paralara bu malları almıyorum. akmasa da damlayan döviz gelirim var ve birçok ürünü orjinal ve daha ucuza geldiği için yurtdışından alıyorum.5-6 yıl önce 50bin bayılıp aldığım bir aracım var. bunu satıp yeni araç almak istiyorum ama görüyorum ki tr piyasası afedersin keriz silkeleme meydanına dönmüş. tenekeye bile 150bin çekiyorlar. inat ediyorum almıyorum. özetle, çok çok acil değilse gıda dışında tr'den bişi almıyorum. insanın kendi memleketinde kazıklanması zoruna gidiyor

y.dışına çıkana kadar da bu durumum devam edecek ve farkettimki bu şekilde davranarak normalin dışında artı (+) birikim yapabiliyorum. demek ki o paralar birilerine rant (kolonyayı 100 lira yapanlara, maskeye 10 lira çekenlere vb) olarak gidecekti. umarım kendimi ifade edebilmişimdir. konu uzun ama özetle hali ahvalim, konuya bakış açım bu şekilde. selamlar
Maalesef ki kendini uyanık sanan ve fırsattan istifade halkı yemeye çalışanlar çok fazla değerli yorumlarınızın için teşekkür ederim bol kazançlar hocam