sezgin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Ni-Osman; en olmadık zamanda istanbula yerleşesim tuttu dükkan taşıdım. Ekimde gelsik kış tadilat yerleşmek. Şubatta elin çekik gözlüsümü deyim. s..k gözlüsümü diyim bilemedim yarasa yedi diye dünyayı bu bela vurdu. İşin başlayacağı yükseleceği mevsimde mart nisanda 15 gün açık kaldı dükkanım. 8 ayda zararım 280bin lira. Eski düzeni bozmayı geçtim eldekindende oldum. Piskoloji alt üst.

Dükkanı kapattmak durumunda kaldım. Sektör gözetmeksizin covidin vurmadığı yer yok. Bi eticaret yukarı sıçradı.
Öyle oldu, Bende üzülerek müşterilerimizdeki durumu canlı olarak görmek durumunda kaldım. Kimi müşterimiz iş alanı sebebi ile iş yerini ve hizmetlerini kapatmak zorunda kaldı, kimi müşterimiz hizmet sahası sebebi ile sunucu sayısını 6-7 kat arttırdı. Çok şanslı bir sektördeyiz ki bundan etkilenmedik ama keşke bu bela başımıza gelmese kimse hiçbir şey den etkilenmemiş olsaydı.

Ben üst mesajımda yazmayı unuttum;

Sunucu yönetimi konusunda bilgi sahibiyseniz www.ilkbyte.com adresine de bakmanızı öneriyorum. Netinternet ürünüdür çok ucuz olmasındaki sebep ise teknik destek yok, her işi otomasyon sistemi ile siz yapıyorsunuz.

Hosting, reseller fiyatına sunucu veriyoruz.

Burada iade koşulu daha başka Ömür boyu iade garantisi var hesap bakiyesi için ve ücretlendirme saatlik işliyor. Aylık değil.

https://www.ilkbyte.com/bilgi/ilkbyt...kinda-bilgiler

Bunu da deneyebilirsiniz wordpress için optimize hazır bir paket de var sistemde. Page speed, gtmetrix gibi değerlendirmeler hayati önem taşıyorsa sunucudaki en ufak bileşene müdahale etmek değiştirmek istiyorsanız paylaşımlı hosting den çok daha iyidir sunucu.