Hocam yanlış anlamayın ama siz en azından başarısızlığa, bu durumlara alışkınsınız. Biz şampiyonluğu kovalarken nerelere düştük. Geçen haftaki yarışta vettel 1 adam bile geçemedi ya ferrari pilotu 1 adam bile geçemedi durum çok vahim
Bence vetel artık tamamen olayı sabote etmeye başladı.Zerre kadar haz etmiyordum bu adamdan iyi ki gönderdiler.otomobil ne kadar bu sene stabil olmasa da bu kadar da kötü olduğunu dusunmuyorum bak lecrecle aynı arac o kadar tefrubeli adam hiç mi bişi yapamaz.Heb bahane hep bahane.
Hulkenberg bahtsız bedevi, arkasında max verstappen olması beni korkutmuyor değil. Racing point arabası sezona iyi başladı ama geçen hafta strollun arabasının yarış temposu diğer yarışlar gibi değildi bu hafta nasil olucağını merak ediyorum. Bir şansızlık olmasa ve strateji de doğru olursa bu hafta artık onun için podyum alma zamanı gibi
Racing point bu hafta ceza aldı zaten fren sistemi mercedesle neredeyse aynı olduğu için.Mercedes motoru tasıyan tüm araçlar bu sene daha iyi ve daha stabil.