Medyamon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, pinterest üzerinden gelen hitlerde neredeyse herkesin hitleri çok düştü bu yüzden dolayı sizlik bir sorun değil , pinterest muhtemelen bir güncelleme yaptı , domain ban yok , ama başka bir engelleyici var gibi görünüyor en olduğunu keşfedemedim.

- Ek olarak reklam gösterilmem sebebi çok eskiden uzun bir konu yazmıştım gdpr için eklenti olmalı ve o eklentinin kabul edilmesi sonucu tüm reklamlar görünür hale geliyordu, bir çok kişi deneyip güzel sonuç almıştı reklamlarınız görünmüyorsa deneyebilirsiniz.
bkrknuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçen gün benzer bir konuyu ben de açmıştım. Ben şöyle çözdüm; hem otomatik reklamları açtım hem de ekstradan 2 - 3 adet manuel reklam yerleştirdim. ( Header, Footer ve yazı içine olacak şekilde adinserter eklentisini kullandım ).Reklam gösterimim %30 lardan %60 lara çıktı.
Bu sorunun bence sebepleri şunlar olabilir;
temayla alakalı sorunlar
kodu yanlış yerleştirmeyle alakalı sorunlar
sitenin hızıyla alakalı sorunlar
sayfa içeriğinizin az olmasıyla alakalı

bu önerileri sitenize uyarlayıp test etmenizi öneririm.

Bende reklamlar ekledim tema değiştirme aklıma gelmedi tema da değiştirip ekstra reklam yerleri ile ilgili düzenleme yapayım bakalım 1 hafta daha izleyeyim ama farklı düşüncesi olanlar varsa yazabilrlerse sevinirim..