@ayhankaraman; Tarafından Workinton'da düzenlenen SEO Eğitimi'ne katıldım. Foruma üye olan 7 arkadaşımız vardı. Ortam ve atmosfer oldukça iyiydi. Genel kitle deneyimi olarak tecrübesiz kimse yoktu aslında 1 kişi hariç. Bir kişi haricinde ben site yapmayı öğrenmeye geldim dedi mola da. Sadece o eğitimi satın almış ancak olayı çok sonradan anlamıştı

Salonda ses ve elektrik sorunu vardı.
@ayhankaraman; daha gür bir şekilde anlatarak ses problemini halletti. Ancak bilgisayarı şarj etmek, böyle bir seminer için zulüm oldu benim için. Kalabalık bir ortamdı ortalama 90 kişiye yakındı. Korona varsa da zaten almamak kapmamak mümkün değil. Gerekli temizliği hijyeni sağladık umarım böyle bir sorun yaşamayız, yaşamamak adına da ailemi 14 günlüğüne bir arkadaşımın sezonluk tatil yerine gönderiyorum bu akşam.
Eğitim Kısmı:
- Temel SEO Kavramları ile başladık, Temel SEO Kavramları, kavramların isimleri ve ne işe yaradığını öğrendik.
- Dijital Pazarlamanın ne kadar önemli olduğunu ve nerede hatalar yaptığımı anladım.
- SEO Analytics, Ahrefs, Semrush, Facebook Pixel ve Seach Console Panellerinin nasıl kullanıldığını detaylı bir şekilde öğrendik.
- Makaleler, İçerik Üretme, Rakip Analizi, Neyin doğru neyin gerçek olduğunu anladık.
- Ek olarak şunu da çıkarttım, eğer cebimde 5₺ varsa bunun 4₺'sini reklama vermek gerekiyor.
Bir kaç detay daha var, notlarımda. Bana gerçekten bilgi kattı, yeni tecrübeler kazandım. Yeni insanlar ile iletişime geçtim, Ben başkasına müşteri oldum, başkası benim sektörüme müşteri oldu.
Sonraki eğitimler katılmamış ve katılmak isteyen arkadaşlarımız varsa, gönül rahatlığı ile belirtiyorum katılın. Sorularınız varsa alabilirim