"Benim üyeliğim tarihim daha eski", "ben yılların üyesiyim", "kaç aylık üyesin?" gibi mesajlar yazan neredeyse %99'luk üyelerin geçmişine baktığımda karşılaştığım sonuç her zaman koca bir boşluk oldu. Herif forumda 10 yıl geçirmiş, bir baltaya sap olamamış :)

Üyelik tarihiyle kendini üstün görüp millete saranlar hayatta hiçbir vasfı, hiçbir değeri olmayan, hiçbirşeyi başaramamış boş beleş kimselerdir :) Öyle ki herif r10a yıllar önce kayıt olmasını gösterip bunun arkasına saklanıyor artık :)

Yıllardır forumlarla yaşarım, x bir foruma girmeden 1 hafta geçirdiğim olmamıştır, 6-7 yıl boyunca farklı isimlerde, farklı şekillerde yönettiğim forumlarım oldu. Forum yönetmek zordur, hayatının merkez noktası olur, diğer forumlarla ilgilenmiyordum..

r10u, iyineti w-syi vs. uzaktan takip ederdim, bundan yıllar öncesinde r10a girdiğimde vbulletin defaulttan bozma temasından dolayı çok gezinmez, genede takip ederdim. Ama kayıt olmayı düşünmezdim, zamanında bu forumda paran varsa veya tanıdığın varsa forumu sen yönetiyordun :) Böyle bir forumdan para kazanacağıma kazanmam deyip terkediyordum :)

Bazı arkadaşlar her forumda böyledir demiş :) Kısmen haklılar. Bende yönettiğim forumda, +3 yıldan fazladır forumda aktif olan kişilere onursal üye gibisinden ranklar verirdim. Ama bu normal üyelerden üstün olduğu için değil, rank verdiğim kişi üstünlük taslarsa rankını alırdım.

Yani bu olay tamamen sürü psikolojisinden kaynaklıdır. Bu şekilde devrecilik yapanlar hayatında hep devreciliğe maruz kalmış kişilerdir, sürü psikolojisi sebebiyle bunuda başkalarına karşı uygulamaktadalar..

Gerçekten umursamaya değecek kişilikler değiller, "sensin" deyip geçmek lazım böylelerine. Tek vasfı yıllar önce kayıt olmuş olan birini neden umursayıp vaktimi harcayayım ki..