LyNo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anlamayın ama yeni üye olduğunuz için böyle yazıyorsunuz, bu forumda yeterince uzun takılan herkesin yeni üyelerden bir kere dili yanmıştır.
Bunu kompleks haline getirmek gereksiz, lakin ortada olan böyle bir şey var.
Bu forumda güvenirlik adına önemli iki değerli parametre var bir üyelik tarihi, iki forumdaki aktifliği.
Ticaret puanı filan boş, 20-30 tl ye hizmet veren adamın 300 ticaret puanı olsa ne olur benim ticaret puanı almadığım & kullanmadığım bir iş bu gibi adamların 250 ticaret puanına denk gelir, ben artık kullanmıyorum bu özelliği karşısı belirtirse kullanıyorum.
Ama forumda zaman geçiriyorsa, konu açıyorsa mesaj atıyorsa, eski bir üyeyse adama güvenirim.
Yeni üye olmak veya eski üye olmak pek umursadığım bir konu değil. Dürüst olan, kendini geliştirmeyi amaç edinen ve bilgiye aşık herkes başarır, para kazanır, mutlu da olur. Ben insan olduğum için ve basit bir şey de yazılsa sus sen şu kadarlık üyesin denmesinin yaş gerçeğine dahi tek olarak dayandırılsa doğru olduğunu düşünmüyorum. Henüz genç olduğumu düşünüyorum ve gencim. Ancak eski bir üye de kalkıp 35 yaşında adama sus sen konuşma dememeli. Ben daha önce yaşamadım bakın kendi adıma da açmadım. Kendi yaşadığım problemleri güzel dille yaşadığım insanla da çözerim. Problemim tam olarak şu ki güzel sözü,nezaketi yitirmeyelim. Bilginin paylaşıldığı bir platformda nezaket araç olmalıdır, bilmişlik, kaba dil ve ukalalık değil. Yorumunuzu anlıyorum, düşüncenize saygım var ancak konuyu açma amacıma odaklanmak ve bunları yazarkenki samimiyetimi anlamak da gerekli. Elbette kalitesizlik vardır, hayatın her alanında yozlaşan gençlikten şikayetçiyiz zaten. Ama benim konuştuğum farklı bir konu. Art niyetli insanları konuya dahil etmiyoruz. Derdimiz gereksiz kaba üslup...