İki gün evvel siparişim yaşadığım ilçede bir kargo şubesine ulaştı, aynı günün sabahı 'dağıtıma çıktı' olarak gözüken ürünüm, öğlen saatlerinde hatalı adres olarak işaretlenip, ertesi gün ise ana şubeye gelmeden önceki aktarma şubesinde gözüküyor idi, bunun üzerine MNG Kargo'yu aradım fakat mesai saatleri içerisinde olmalarına rağmen telefonlarımın hiçbirini açmadılar. Şikayetvar üzerinde MNG Kargo ve Amazon başlıklarında oluşturduğum taleplerden, MNG Kargo için olanına inceleyeceğiz minvalinde sallamasyon cevap geldi fakat sorunumu Batuhan Bartu Bey sayesinde çözdüm.
Yaşadığım kargo sorununu tüm sorumluluğu üzerine alarak, 3 ayrı şube ile temas kuran Batuhan Bey çözdü, kargo firmasının hatasını düzelttikten sonra arayip bilgi verdi, akabinde ben kargoyu teslim aldım ve teslimattan sonra da arayıp üründe veya teslimat sırasında herhangi bir problemle karşılaşıp karşılaşmadığımı sordu. Şu ana dek gördüğüm en özverili müşteri desteği idi, kendisine çok teşekkür ediyorum, bu desteği aldıktan sonra sikayetvar.com üzerinde MNG Kargo ve Amazon'a dair açtığım şikayetleri de sildim.
Sonuç olarak, marka adına güvenip, her yerde olan bir ürünü Amazon'dan alarak hata yapmadığımı bir müşteri temsilcisinin özverisi sayesinde öğrendim...