Merhabalar herkese iyi forumlar,

Ben son zamanlarda boş zamanlarımdan çok sıkılmaya başladım. Tam zamanlı bir işim var ama gündüzleri tamamen boşum. İnternet üzerinden ek gelir sağlamak istiyorum.

WordPress konusunda oldukça deneyimliyim. Nerdeyse her şeyi bilir yaparım. Kurulum, tema kurulum, eklenti kurulum, hızlandırma, vs gibi konular başta olmak üzere bir çok sorunu çözebilirim ama günümüzde WordPress bilmeyen kimse kalmadı diye düşünüyorum en azından forumda kalmadı diye düşünüyorum bu nedenle WordPress ile kazanç elde edebilir miyim edersem nasıl elde edebilirim bilemiyorum.

Ayrıca çok sayıda aktif mail adresi var elimde. Google haritalar için yorum satmayı düşündüm ama hepsi farklı cihaz ve farklı ıp adresi olmalı organik olması için. Ip adresini VPN ile çözsek bile çok sayıda cihaz yok elimde bu nedenle bu fikiride yürütemedim.

Papara, İş bank, Garanti, TEB hesaplarım var ayrıca bitcoin ve alt coin cüzdanlarım da var bozdurma işlemi yapmayı düşündüm ama ticari puanım yok forumda ve bozdurma işlemi yapacağım kişinin hesapları suç işlemişse benimde başımın belaya girmesinden de korkuyorum.

Ne yapabilirim ne yapmalıyım bende son çare olarak siz forum üyelerine sormak istedim. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.