Benim müşteri portföy ve kitlem size hitap etmiyor hocam o yüzden sıkıntı yok. R10 üzerinde bir satışımız olmayacak. Yazılım desteği sağladığımız müşterilere özel bir hizmet olacak.
Ayrıca siz zannediyor musunuz ki R10 üzerinde bu bilgileri bilmeyen birisi olsun...
Benimde hesabım yukarıda, kdv + vergiler ile maalesef iş kurtarmıyor gibi ve atladığım bir şeyler olabilir. BU konuda belki hosting firmaları özel teklifini bana iletebilir.
cPanel özellikle kullanmak istiyorum çünkü hosting ve alan adı için arayan veya gelen çok fazla kişi var maalesef hepsi cPanel soruyor.
Evet ama geliştirdiğimiz özel yazılımlar için her seferinde her müşteriye hosting almak zorunda kalıyoruz en azından bunu kendimiz sağlayabilirsek ciddi bir kar artışı olacak.
Açıkcası hem bunlar olsun hem fiyat ucuz olsun gibi bir durum yok. İki seçenek var ya bu ya o şeklindedir. Size seçme hakkı tanınamıyor malesef bu fiyatlandırmalar ile. Cpanel crack vs alırsanız da cPanel vereyim derken adınız çıkar hiç almazlar orasıda bi ayrı