Bildiğiniz üzere üniversite tercih haftasındayız fakat ben hala ne okumak istediğimi kesinleştiremedim. Kendim teknoloji ile alakalı birisiyim ve sözel öğrencisiyim ama eşit ağırlıktan tercih yapacağım ortalama bi eşit ağırlık sıralamam var sorum şu bartın düzce üniversitesi gibi pek iyi olmayan üniversitelerde 4 yıllık yönetim bilişim sistemleri tutabiliyor yada bunlar haricinde akdeniz üniversitesi kocaeli üniversitesi gibi okullarda işletme iktisat pazarlama vs gibi genel iibf bölümleri tutuyor fakat ben şurda kararsız kalıyorum bartın düzce gibi ufak şehirlerde iyi bölüm mü yoksa biraz daha iyi olan akdeniz ve kocaeli üniversitesinde mezunu bol iibf bölümleri mi ? Açıkcası okurken kendimi geliştirmek istediğimden dolayı daha büyük bir şehir ve üniversite istiyorum o yüzden bu arada kaldım akdenizde işletme iktisat bitirsem iş bulma imkanım hiç yok mu cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Enes kardeşim Düzce'deyim. Şehir seçiminin inan hiçbir önemi yok. Okul öyle de böyle de bitiyor. İlerisini düşünerek hareket et, yapabileceğin bir meslek seç... Sözel öğrencisi isen yaklaşık 2 yıldır sayısalın ''s'' sini görmedin. Aynı bölüme gelenler genelde sayısal ve ea'cılar olur. Okurken zorlanırsın... Ha bitirir misin, bitirirsin...