digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İşte daha konuyu açarken forum kültürüne sahip olmadığınızı açıkça ortaya koyuyorsunuz.
Konu sizin tapulu malınız değil, bu başlığın yöneticisi, sahibi ya da moderatörü değilsiniz.
Bu yeni üyelerin sahip olduğu garip bir tavır.
Benim konularıma yazmayın, benim konularıma şunu yazacaklar yazmasın, bu konuya duyar kasmayın.
Açtığınız konu size ait değildir, isteyen istediğini yazar forum kuralları içinde.
Buna evrensel diyalektik diyoruz.

Sen benim yazdığım mesajı baştan sona okumayacaksın.
Sonra bana yanıt yazacaksın. Ve hepsini okumadığım yazdıklarımdan rahatsız olduğunu söyleyeceksin.
Kutluyorum seni ve senin gibi davranan yeni üyeleri...
Birincisi amacınız sanırım diğer ban sebeplerinizde de olduğu gibi ortam kızıştırmak, ben bundan hoşlanan bir insan değilim zira konu içeriğimden anlamışsınızdır. İkincisi duyar kasmak başkası düşünülerek yapılmaz ben bana olan bir tavırdan dolayı değil okurken rahatsız olduğum için bu konuyu açtım. Üçüncüsü “evrensel diyalektik” diye bir kavram yoktur zira diyalektik zaten evrenseldir, bu şekilde muhtemelen aratıp bir şeyler arayacaksınız aratmayın, çıkmaz. Bana öğretmeye çalıştığınız kavramı dört sene okudum ve bir felsefi düşünme biçimidir bu şu an konuyla çok alakası yok. Dördüncüsü kutlama için teşekkürler, konunun özüne müdahale etmezseniz sevinirim. İyi forumlar