orhansengun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açtığım konuya çok içerlenip ardından garip bir üslupla yazdığınız için hepsini atlayarak okudum. Benim vermek istediğim mesajla sizin aldığınız mesaj çok farklı. Kimse burada gelip ticaret dersi vermesin herkes ne yapacağını biliyor, kurnaz olanlar bunun dışında. Forumun geçmişi incelendiğinde en büyük vurgunları hep o eski üye algısıyla yapmış bunu da bir inceleyin. Şirket kültürüyle forum örneğini gördüm arada bunu vermeniz de bayağı bir komik olmuş zira şirkette insanlar aynı amaç uğruna toplanır ve yeni gelen kişi eskiden bir şeyler öğrenmek ister. Burada farklı amaçlarda ve alanlarda uzmanlaşmış insanlar var, şahsi kanaatim ben en azından sizden bir şey öğrenmek için çabalamıyorum. Daha basit bir mantıklı foruma üye olma amacım da sadece hizmet almaktı, ilk ticaretlerimden de bu anlaşılabilir. Anlamadığım ikinci bir durum da forumdaki sert muhalefet. Önce anlatılmak isteneni tam anlamak ardından anlatılan dil gibi cevap vermek herkese daha çok bir şeyler katar. Sen nesin? Necisin? Daha yeni üyesin, ne istiyorsun? Gibi bir üsluba normalde cevap vermezdim zira bundan rahatsız olduğum için bu konuyu açtım. Konudaki son cümlede de bunları yazacak olanlar hiç yazmasın dedim.
İşte daha konuyu açarken forum kültürüne sahip olmadığınızı açıkça ortaya koyuyorsunuz.
Konu sizin tapulu malınız değil, bu başlığın yöneticisi, sahibi ya da moderatörü değilsiniz.
Bu yeni üyelerin sahip olduğu garip bir tavır.
Benim konularıma yazmayın, benim konularıma şunu yazacaklar yazmasın, bu konuya duyar kasmayın.
Açtığınız konu size ait değildir, isteyen istediğini yazar forum kuralları içinde.
Buna evrensel diyalektik diyoruz.

Sen benim yazdığım mesajı baştan sona okumayacaksın.
Sonra bana yanıt yazacaksın. Ve hepsini okumadığın o yazdıklarımdan rahatsız olduğunu söyleyeceksin.
Kutluyorum seni ve senin gibi davranan yeni üyeleri...