Bizzat didisininin didisi değil arkadaşımın akrabalari.
Ben hastalık yok demiyorum algı çok. Bak dsö ölüm oranını %3.4 ten 0.6 ya çekti neden. Ne değişti. Mutasyon mu. Bir mikrop yada virus ne kadar sürede mutasyon geçirir. İlk başta çinde ortaya çıkarken yolda pat diye düşüp ölenler vardı diğer ülkelerde oldu mu. Yada sedyede çırpınan. Hiç şahit oldun mu teknisyen.
Domuz gribinde felaket diyenler nerede.
Her yıl normal gripten kaç kişi ölüyor. Rota zika ebola Vs darısı.
İnsanları en iyi yönlendirme yöntemi csnlaridir.
O kadar milleti düşünüyorlar diyelim tv lerde binlerce reklam da kanserojen madde reklamı yapılıyor yasaklansın.
Bunlar da 5 10 yıl sonra Corona bitince torona ortaya çıkaracak.
Ben komplo teorisi demiyorum ama müthiş bir korku veriliyor.
Bu hastalık geçince ne hastalıklar çıkacak. Çünkü
1.insanların bağışıklığı zayıflıyor
2.psikolojileri dwrmw duman olmuş durumda
Peki teknisyen bir soru bunun aşısı bulunacak mi?
Tamam işte ben sana söylüyorum bunu. Bak artık test uygulama sayıları oldukça azaldı. Sırf forumda bile test veremeyen insanların açtığı konuları az çok görebilirsin. Benim önüme her gün yolda, evinde pat diye düşüp ölen hastalar geliyor. 112 yolun ortasında bulıp hastaneye getiriyor. Ama bu koronadan önce de böyleydi. Bana teknisyen diye hitap edip duracağınıza siz de mesleğinizi belirtseydiniz bir arkadaşın(dıdısının) akrabasını(dıdısı) kaynak alan muhterem kişi. Şuanda algı yaratılıyorsa olumlu yönde yaratılıyor. Kimseyi korkutmak amacıyla algı yaratılmıyor. Aşısı bulunabilir, bulunamaya da bilir. Ben şahsen bulunsa dahi yaptırmam.