Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Mesela meslek falan nedir? Yok yani bir sonraki mesajlarınızda oldukça emin bir şekikde konuşnuşsunuz da bu bilginin kaynağı dıdısının dıdısından öteye geçmeyecek sanırım. Ben bizzat İstanbul'un göbeğinde bir hastanede Anestezi teknikeriyim. Neredeyse her nöbetimde acil olarak CPR hastası alırız. Ölenlerin bir çoğuna korona falan yazılmaz. Şöyle izah edeyim; sizin her gün açıklanan şu tablolar var ya hah işte onlar kesin korona tanısı koyulmuş, yoğun bakımda yatıp da ölen hastaların istatistiği. Mesela evinde korona kapmış ancak farkına varmamış 80 yaşındaki bir hasta, evinde ölüyorsa ve ambulansla hastaneye getiriliyorsa bu tarz hastaların neredeyse hepsine korona falan yazılmıyor. Amerika bu tarz hastaların hepsini korona kabul ettiği için sayı oldulça yüksek. Biz ise tam tersi sistemi uyguluyoruz.
Bizzat didisininin didisi değil arkadaşımın akrabalari.
Ben hastalık yok demiyorum algı çok. Bak dsö ölüm oranını %3.4 ten 0.6 ya çekti neden. Ne değişti. Mutasyon mu. Bir mikrop yada virus ne kadar sürede mutasyon geçirir. İlk başta çinde ortaya çıkarken yolda pat diye düşüp ölenler vardı diğer ülkelerde oldu mu. Yada sedyede çırpınan. Hiç şahit oldun mu teknisyen.
Domuz gribinde felaket diyenler nerede.
Her yıl normal gripten kaç kişi ölüyor. Rota zika ebola Vs darısı.
İnsanları en iyi yönlendirme yöntemi csnlaridir.
O kadar milleti düşünüyorlar diyelim tv lerde binlerce reklam da kanserojen madde reklamı yapılıyor yasaklansın.
Bunlar da 5 10 yıl sonra Corona bitince torona ortaya çıkaracak.
Ben komplo teorisi demiyorum ama müthiş bir korku veriliyor.
Bu hastalık geçince ne hastalıklar çıkacak. Çünkü
1.insanların bağışıklığı zayıflıyor
2.psikolojileri dwrmw duman olmuş durumda
Peki teknisyen bir soru bunun aşısı bulunacak mi?