enderun69 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok hocam Corona ile ilgili bilgilerin çoğu algı.
Benim arkadaşımın köyünden 2 kişi öldü. Birisi 80 yaşında yaşlılık diğeri 49 yaşında kalp. İkisinde korona yazıldı.
Arkadaşımın oğlu korona oldu. Evde kimsede var mı dedim yok dedim. Arkadaşımın eşi oldu ne çocuklarından ne kendinde bişey yok.
Çok ilginç şeyler var. Bazıları hiç farkında değil. Birde tedbiri alın ama cok korkmayın. Korku bağışıklığı düşürür.
Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Mesela meslek falan nedir? Yok yani bir sonraki mesajlarınızda oldukça emin bir şekikde konuşnuşsunuz da bu bilginin kaynağı dıdısının dıdısından öteye geçmeyecek sanırım. Ben bizzat İstanbul'un göbeğinde bir hastanede Anestezi teknikeriyim. Neredeyse her nöbetimde acil olarak CPR hastası alırız. Ölenlerin bir çoğuna korona falan yazılmaz. Şöyle izah edeyim; sizin her gün açıklanan şu tablolar var ya hah işte onlar kesin korona tanısı koyulmuş, yoğun bakımda yatıp da ölen hastaların istatistiği. Mesela evinde korona kapmış ancak farkına varmamış 80 yaşındaki bir hasta, evinde ölüyorsa ve ambulansla hastaneye getiriliyorsa bu tarz hastaların neredeyse hepsine korona falan yazılmıyor. Amerika bu tarz hastaların hepsini korona kabul ettiği için sayı oldulça yüksek. Biz ise tam tersi sistemi uyguluyoruz.