Sen ne için buradasın ? Paranı kazanmak için. Herkes burada ekmeğinin peşinde. Benimde onlarca ticaretim oldu ticaret puanı gönderilmeyen, bir ara database silindi ticaret puanlarımız sıfırlandı. Ben onu kafama takmam ben paramı almış mıyım ona bakarım. Siteler sattım, domainler vs aldım işimi hallettim. Çokta umrumda değil yok şu kadar puanı var yok şu kadar yıllık üye. Önemli olan iş ahlakı. Ne adamlar geldi geçti burdan yüzlerce puanı olup eski üyelerden, tokatçılık yapıp giden. Önemli olan karakter. Sen de herkes gibi ekmeğinin peşine düş, boşver boş tenekelerden çıkan sesleri.
Ben kendimi geliştirmek, boş zamanlarımda bir şeyler öğrenmek ve hizmet almak için bu platforma üye oldum. Yazılımcı kimliğim yok, lisansım Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler üzerine. Üstüne bir üniversite daha onun da pek yazılımla alakası yok ancak geleceği yazılım yazacak, buna inanıyorum kökünde de olduğu gibi. Alanımla ilgili çalışıyorum, boş zamanlarımda değerli insanlar var burada ve neler yapıldığını gözlemleme şansı ediniyorum. Derken fikirlerimizin para kazandırdığını da gördüm 50 ticarete de ulaştım sanırım. Belki refah adına ekonomi önemlidir, para da lazım ancak bizi var eden değerlerimizdir, öyle olmalı. Kimse kimseyi aşağılamasın, bir söz de ekmeğine mâl olmasın derdim bu. Yoksa bana beni tanımayan insan yorum yapmış zaten tanımıyor umursamam ki. Sadece umursamadığımız saçmalıklar da olmasın derdim bu...