Hocam öncelikle iyi geceler 😊 Evet çoğu kısımda haklısınız fakat şöyle düşünün.
foruma biri gelmiş, ilk konusu ilk mesajı xxx.xxxTl değerinde. Sizce güven veriyor mu? Ciddiye alınır mı?
Hocam bu bambaşka bir durum bence. Bence bu arkadaşlara hiçbir şey yazmamalı. Amaç belli çünkü. Forumu ancak öyle terk ederler çünkü 😄
İnsanlar ön yargılarını bir yıkabilse çok şey değişecek dünyada.İyi geceleriniz olsun.
İyi geceler, kesinlikle...
Gerçekten haklisiniz.belki burda 5 6 yillik uyelerden daha iyi iş yapan var ama bazen oylr aşagilayici yorumlar goruyorum ki keşke 4 5 yil once r10 kayit olsaydim diyorum.
Aslında demek istediğim de bu...
1 aylık üye diye assagilamak doğru değil fakat 1 aylık üye diye önce ödeme istersin hizmet veriyorsan veya önce hizmeti beklersin onu anlarım
Bu konuda da haklısınız hocam. Her şeyin adabı var elbette. Ben sadece aşağılamaktan bahsediyorum.
6 aydır buradayım. Öncesinde de üyeliksiz takip ederdim. İngilizce çeviri, redaksiyon, makale gibi işleri denk geldikçe yapıyorum. Satış konum yok. Kiminle çalıştıysam ne ödemede sorun yaşadım; ne de işin kalitesinde. İnsanlar bunu geri bildirim olarak da profilinize aktarıyor zaten.
Haklısınız hocam, hayırlı kazançlarınız olsun...
Velhasıl, Ziya Paşa'nın dediği gibi "ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz." Boş vakti olan ve burada millete sarmaya çalışan bir hayli çok. Umursamadan geçin.
Güzel özet oldu 😄