Dostum öncelikle "hiç arkadaşı yok,erkek arkadaşı vs istemiyor" bahaneleri ile kendine umut ışığı arama.1.5 yıl geçmiş bilemezsin hayatına kim girdi kim çıktı ki bu gayet doğal bir durum.Yaşın kaç bilmiyorum fakat genelde 22-23 yaşındaki kızlarda doğru insanı bulamayınca geçmişinde ona en çok değer veren kişiye yönelebiliyor.(aynı durum başıma geldiği için biliyorum) Tekrardan başlamak sana acı vermekten başka bir şey getirmeyecek emin ol.O yüzden 1.5 yıldır yoluna nasıl devam ediyorsan öyle devam et
erkek arkadaşı var ama kendisi insanlardan uzak durmaya başladı ve kız olsun erkek olsun kimse ile fazla takılmıyor güvenemiyor sanki ve erkek arkadaşının da kız arkadaşı normal arkadaşı olmasını istemiyor da.
değer veriyordum açıkcası ve o da bunu biliyordu ama sürpriz bir şekilde neden aradı hala anlamış değilim ve
aradığımı kimseye söylemememi istedi ve kardeşime bile söylemememi istedi ve bundan ne gibi anlam çıkarabilriim ki * ben sordum bana ortak arkadaşımız var kulaktan kulağa aile gelir vs dedi erkek arkadaşım duyar vs dedi ama saçma geldi biryandan da