DenqeSiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne şanslısın bize de döner mi öyle bir şans
hocam şans mı yoksa kötülük mü birşey diyemem ama neden aradı hala anlamış değilim ve hiç beklemiyordum böyle birşeyi.

ben anlam çıkaramıyorum neden aradı? ve aramız iyiydi de

umut doğmasını istiyor gibiyim ama kararsızım..

tlga_kurt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dönmesin.
deme öyle hocam

bahadirozgun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir anlamı yok boşluğa düşmüştür sende ilgini kesince yarı flört yarı senden ilgi bekliyor verme istediği ilgiyi o senin peşinde koşsun
öyle biri olacağını zannetmiyorum, helallik gibi birşeyler bahsetti ama bana saçma geldi

ve aradığımı kimseye söylemememi istedi..

vehbicankazanci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim üzülmeni istemem ama bu tarz kızlara nedense hiç güvenemiyorum yani bir kardeş tavsiyesi gibi düşün dikkatli ol sonra üzülen sen olma diye söylüyorum.
2. kez üzülmek istemiyorum da..

Merve41 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz bıraktığı yerdemısınız hala pekı?
toparlanıyor gibiyim

whatsaero adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum umarım sonradan üzülmezsin.
bende öyle istiyorum yani, 2. kez üzülmek istemem

Cooper34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başkalarının lafına bakıp seni yok saydıysa şimdi de sen onu yok say. Yine sana kazık atması muhtemel.
ne yaptıysa bu dedikodu yüzünden oldu, kazık atması zannetmiyorum bir an öfke sinir ile olan birşeydi

Halimcandogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam aynı şey yaşadım bir kaç kişinin dedikodusuyla ayrıldık .Sonra 1 ay önce döndü gene aynı olaydan aramız bozuldu. Sildim herşeyini artık. Seni engellediyse sende onu engelle şuan
erkek arkadaşı vardı en son bildiğim ve bana var dedi ama beni heryerden engeleldi numarasını değiştirdi ve neden birden aramak istedi anlamadim, arkadaş mı olmak istiyor yoksa psikolojik olarak mı aramak istedi

Enginu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlış anla veya anlama beni ilgilendirmez kardeşim ama.. : ))O kızdan sana hayır gelmez..
Perte çıkmış araba gibi düşün.. : -D
Senin tarzında erkeklere üzülüyorum.. Devirboş ver yol ver.: Sen kaç şimdi o dolaşsın peşine.
Şimdi ki #Kezbanovlar böyle.. : D

Karşı taraf sildi süpürdü.... Gerisi sen de : p
HAhahaha

tri_medya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynı olayı 2017 yılından itibaren bi fiil 6 ayda bir yaşamaktaydım, en son engelleyip geçtikten sonra olay molay kalmadı benden sana nacizhane tavsiye, 1'i yapan 2'yide yapar 3'üde o tavizi bulmuş olur

doğru diyorsunuz hocam