dogaatac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya şimdi ağır konusucam ayıp olacak . ne üretiyosun dayıcım , harbiden bir şey üretiyor olsaydın zaten coktan dünyaya satar zengin olurdun. 2 tank ürettiniz diye dünyanın tribine giriyorsunuz anlamıyorum. millet uzaya gidip menzilden geçen göktaşlarından mining yapma planı yapıyor hala 2 tankın muhabbeti dönüyor. keşke birşey üretmeseydiniz hepsini yurt dısından alsaydık da ülkeyi toptan batırmasaydınız anasını satayım. sözde hayaller üreteceğiz diye ülkenin içine ettiniz , satmadığınız yerli ve milli bir şey kalmadı hala sözde bir şey üretiyorsunuz iması yaratıyorsunuz.

bu durumu savunuyor olmanız için ya inanılmaz bir para ilişkiniz var , ya vatan hainisiniz ya da gerçekten körsünüz. başka bir açıklama yapamıyorum. ilk 2 seceneğin olmadıgını umup sadece kör oldugunuzu düşünmek istiyorum.

ulan herşeyi geçtim ayasofyayı bile satmısınız be , ötesi var mı . bilmem kac yıllık gelirini isviçredeki bir şirkete vermişsiniz. daha über bir örnek var mı allah aşkına

rica ediyorum oturup bir düşünün , millet yıllardır sizin gibilere yalvarıyor bu devranın böyle dönmeyeceğini anlatmak için , sizden tek ricam bir oturup gerçekten herşeyi sorgulayın

82 milyon nufuslu ülkede bir ülkenin ekonomiden sorumlu bakanının o ülkenin başkanının damadı olmasını sorgulayın , yalnızca bunu sorgulasanız bile umarım bu size bir sürü kapı acar
tüm dediklerinize katılıyorum sadece damat meselesi hariç. damat olunca ne oluyor? Başarılı bir iş adamı kızıyla evli diye bakan yapılamaz mı? niye diğer akrabaları değil de kızının eşi? oğlundan, akrabalarından daha mı yakın ki kayrılsın. bırakın artık şu muhabbeti. haklıyken haksız oluyorsunuz. albayrakın eğitimini, geçmişini araştırın. sanki tek vasfı damat olmasıymış gibi konuşuyorsunuz.