grafiking adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bol kazançlar.
"Yasaldır" diye belirttiğiniz için merak ettim, bunu nasıl kontrol edebiliriz?
mymajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen, benimde merak ettiğim konu. Hem yasal hemde kapanmamasına garanti vermiyor ? Ne kadar yasal o zaman :-)

Arkadaşlar ücretsiz fırsatlar paylaştığımda bu kadar mesajı ard arda görmüyordum güzel yorumlarınız için teşekkürler fakat bir eleştiriniz varsa bunu moderatörlere bildirerek çözebilirsiniz.
Kısaca her sorunuza cevap vereceğim:
1-Kendi ödeme bilgilerimi kullanarak işlem yapıyorum. İllegal veya çeşitli random kart üreten sitelerden tedarik etmiyorum bu yüzden hesabınızı güvenle kullanabilirsiniz.
2- Bu zamana kadar 5-6 kişiye sattım herhangi bir kapanma olmadı lakin tüm hizmetlerimde garanti vermediğimi yazarım çünkü bu tarz düşük bütçeli hizmetlerde iade gibi durumlar ile karşılaşmayayım.
3- Bu hizmeti yaklaşık 4 aydır sürdüren ve onlarca kişiye hizmet sağlamış arkadaşlar mevcut. Benim daha 1-2 hafta bile olmadı. Eğer rahatsızsanız lütfen moderatör arkadaşlarla iletişime geçiniz ve önce o taraftan kapanma başlasın. Bu kategoride çoğu kişinin bildiği üzere çoğu hizmet bu tarz trickler ile satılmaktadır. Envato veya başka hesaplar dahil.

Dediğim gibi burada şunu satamazsın, bunu satamazsın gibi polemik yaratan cümleler kurarak konumu baltalıyorsunuz. Bunun yerine moderatörlere bildirebilirsiniz. Ek olarak sizlere "a" hizmeti sunuyorum diyerek "b" hizmeti vermiyorum. Verdiğim süre ve faydalar konumda yazıyor. Hizmetimi isteyen satın alır kullanır isteyen kullanmaz bu kadar basit.