Ziben adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarı yakalamışsınız,iyi olmuş,170 e 29 güzel bir rakam.Mantıklı davranmışsınız.Olması gerekeni yapmışsınız.Doğru seçim.
Gönül ister ki her şeyin bir yolu yordamı olsun,gelir gelmez otomatik kesilsin ,lakin buna da şükür.Adınıza sevindim.
hocam dava açmak olayın süresini uzatacak kaybetmek kesin gibi Bu sürede af çıkarsa yararlanmakta beni 15 bin TL + 5000 TL masraf durumuna getirecek. 8 bin fazla ödeyip aklımdaki af çıkıp çıkmayacağını beklemek ve soru işaretini kaldırmak bana göre mantıklı. Ama çok daha büyük rakamlarla ceza yiyenler bu yoluda tercih edebilir.

Bu arada ödemeyi Denizbank üzerinden kredi çekerek yaptım. 38 Bin TL kredi çektim 28 Bin TL'si ile vergiyi hallettim. 18 ay boyunca 2.420 TL civarında ödeme yaparak 43.600 TL olarak geri ödeyeceğim. Kalan 10 bin liraya da altın alıp atarım kenara. erken ödediğim için 1000 TL de indirim aldım vergiden toplam zararım 5000 lira.

Eğer peşin ödemeseydim aylık akdi %2 faiz işleyecek ve 580 TL faiz ödeyecektim. 18 ay 580 TL faiz zaten 10 bin TL yapıyor.

Bu aralar bankalar devletten daha adil faiz konusunda