merhaba e faturaya geçmek istedim fakat bir kaç gündür ugrasıyorum cok mesaketli bir sürec geldi.
Bizimhesap ön muhasebe yazılımını kullanıyorum. ilk olarak mali mühür aldık. mali mühür geldi şifrelerini vs ögrendik yazılımları kurduk.
bizimhesap üzerinden başvuru yaptık 500 kontör aldık. n11faturam ile anlaşmalı sanırım n11 faturam bize bir link gönderdi form bu formu doldurduk bize şifre ve tekrar aktivasyon linki geldi şifreyi bizimhesaba ilettik. aktivasyon linkinden onaylamadan önce gib e fatura basvurusu yapılması gerekiyor bunu zor bela yaptık. n11faturam aktivasyonunu zor bela yaptık. malimühürle imzalandı. aktivasyon linki tekrar tıklanmıyor emin değilim ama doğru yaptığımı varsayıyorum

sözde her şey tamam ama bizim hesap da şöyle hata veriyor:
E-ARŞİV aktivasyonunuz henüz yapılmamış, lütfen support@n11faturam.com adresinden veya 0850 228 82 86 no.lu telefondan Digital Planet firmasına iletin.
aktivasyon için gib den onay ıcın beklemem mi gerekiyor şu durumda ne yapmalıyım? 2-3 gündür ugrasıyorum mesai saatleri ve cevaplar uyusmadıgı icin islemleri tamamlayamadım.
özellikle bizimhesapkullananlar nasıl bir yol izlediler yaardımcı olursa sevinirim.