Sizinle konuştuğumuzu hatırlamıyorum.
Hit konusunda siz bu kadar, siz bu kadar, siz ise bu kadar alırsınızda demiyorum, diyememde.
Ki bu arkadaşa bir yerde 10 hit yada 1000 hitte demedim. (arkadaşın hit alamama durumları farklı) Kaldıki bu arkadaşın hiti vardı. Son güncellemelerden sonra %99'luk kesimin yaşadığı gibi ani çöküş yaşanmış.
Söz veripte yapamadığım kısımlar için iade dahil anında sağladım. İsteyen yada istemeyenlere.
Pinterest benim değil. Benim verdiğim garanti SHADOW ve DOMAİN BAN. Bununda her türlü garantisini verdim. Kaldı ki 3 gün, 5 gün değil bu garantileri benim hizmetim devam ettiği sürece diyerek verdim.
Yok konuşmadık zaten. Bir cevaptaydı sanırım kendi kullandığınız sistemi kuruyordunuz sanırım, 3 ayrı program çalışıyor falan demiştiniz diye hatırlıyorum.
(arkadaşın hit alamama durumları farklı) ise sizin sistemin dışında bir sistem var sanırım, yani öyle olması lazım ki sizin aynı sistem hala hit alıyor da, bu arkadaş alamıyorsa o kısmını anlamadım.
Any desk ile kendi hitlerinizi gösterecekseniz (size hatrı sayılı hit geliyor hala demek ki) bu hitler güncellemeden etkilenmediyse demek, müşterileriniz neden etkilendi? Eğer kendi sisteminiz ve müşterilerinize sattığınız sistem aynıysa?
Yok değilse burada kendinize ayrı bir sistem güncellemeden başka bir şeyden etkilenmeyen, müşteriye başka bir sistem güncelleme vs den etkilenen bir sistem mi verdiniz. Böyle bir senaryoda güncelleme de herkes dökülürken (sizin müşterilerde dahil) siz ayakta kalıyorsunuz. Hit gelmedikten sonra shdow ban, domain ban olmaması çok da sorun değil çünkü.
Yanlış anlamayın arkadaşıda sizide tanımam ama konuyu görünce paketlerinizin fiyatlrını görünce 10 hit duyunca çok şaşırdım doğrusu kendimce bir mantık kurmaya çalışıyorum.