Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba arkadaşlar forumda gezdiğimde çok fazla bilgi kirliliği olduğu için bu yazıyı yazmak istedim.
Hepinizin bildiği üzere şuanda hiç bir form çalışmıyor peki bu formlar neden çalışmıyor? Neler olucak?
Çalışmama sebebi: hepinizin bildiği üzere formlara yapay zeka bakıyor orda yazan adnan vb isimler bot isimleri yapay zekadaki hataları düzeltip geliştiriyorlar.
Güncelleme ile neler gelicek (tahminidir kendi analizlerimle yola çıktım)
1- Telefon üzerine açılan hesaplarda 59 a yanıt gelmiyordu düzelicek
2- 38 ve 59 da hesabınızı onaylayın sorununa çözüm.
3- +99 yaş ile silinen hesaplar açılmıyordu hata veriyordu düzelicek.
4- 13 yaş yemiş hesabı hiç bir form açmıyordu ya yeni bir form yada güncel formu düzelticekler.
Sağda solda hesaplarınızı dondurun kapanırsa açılmaz yada profil resminizi kaldırın hesaplarınız kapanırsa açılmaz diyenler. Lütfen kimseyi korkutmayın ki hepinizin bildiği taklit methodu profil resmi olmayanlara ve logolularada işliyor
hesabınız kapanırsa ilaki açılır formdan açılmaz clienten açılır
Clienten açılmaz mediadan açılır
Mediadan açılmaz publisherden açılır
Kısa açılmicak hesap yoktur telif bile açılıyor
Başka bir güncelleme gelme sebebi (kendi tahminimdir): yakın zamanda meclis tarafından onaylanan sosyal medya tasarısı ile ilgili olabilir.
Çünkü Türkiye instagram vb platformlardan düzenli olarak veri isticek ekstradan devleti karalayan, zarar veren vb suçları instagramda yapanları şikayet etmek için yeni bir form gelicek. Form %100 gelicek tahmin değil
Bilgi kirliliğini engellemek için yazdım hepinize iyi forumlar dillerim