Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bakın enes sizi karalamadı sizin hatanız işinize samimiyet katmanız konuşma şekliniz yüzünden şikayet konunuz sizde kaldı siz baltan ciddi davransa idiniz haklısınız. Siz kendiniz dediniz ben herkese böyleyim bende size diyorum böyle olmayın. Enesi bilen biliyor karalasa ne olur karalaması ne olur çoçuk daha o zaten konularından belli. İkide bir Enes ile uğraşıp duruyorsunuz bırakın kendi halinde takılsın yanlışını konusuna yazmayın zaten bir kavganız var o kavgaya bağlanıyor sürekli. Engelemeniz gereken insanı sürekli takip edip konuşuyorsunuz tartışıyorsunuz.

Kimse sizi karalamadı ilk andan belli sizin hakkınızda bir intibam yoktu tek kızdığım İş yaptığınız adamı bir araştır mamanız ve çok samimi davranmanızdır. Şimdi ise inanın iş yapacak olsam yapmam git gide kendinizi dibe çekiyorsunuz yazık uğraşmayın şu adamla kendinize ediyorsunuz bakın.
İşte karalamadı diyerek konuyu bilmediğinizi ve gerçekten boş yorum yaptığınızı ortaya koyuyorsunuz adam her yere sahte çekiliş yaptığımı umut tacirliği yaptığımı yazdı adımı karaladı artık bildiğinize göre mantıklı bir yorum yaparsınız diye umuyorum