Mesele sadece erken seçim değil, Türkiye'de bilinmedik grupların oluşması, Taliban bayrağı açılması, İstanbul Sözleşmesi yürüyüşünde polise saldırı, DHKP-C gibi örgütlerin aktifleşmesi, belli ismini duyurmamış teröristleşebilecek kesimdeki silah depolama durumu. A da B de farkında ki kötü senaryolar bizi bekliyor, hem de çok kötü senaryolar.
En basitinden Tv'lerde gördüğümüz söylemler, eğer ki bir seçim kaybı olursa sokağa dökülecek insanlar, karşıt görüşlere saldırmak isteyecek insanlar, sandıkta oy çalmak isteyecek insanlar, bunları illa X Y kişileri yapıyor yaptırıyor da demiyorum, onların farkında olmadan onların adına çalışan insanlar bile yaptırıyor olabilirler. Geçen seçimde X şehrinde X parti kadın kolları başkanının belli bir kesime 50 TL dağıtarak oy attırdığı videosunu bizzat izlemiştim, insanlar o anki 50 TL'ye şu an belki 100 TL verirler.
Kendi aday olduğu seçimde kendi sandığından kendisine 0 oy çıkan adaylar var bu memlekette, yani bunun haberine de gülen insanlar var trajikomik olduğu doğrudur ama böyle bir durumda bile insan uyanmazsa kim uyanacak?
Sağcı ve ya solcu değilim. Herhangi bir partiyi de desteklemiyorum, artık sadece bu siyasetin üzerimize getirdiği yorgunluktan bıktım.